icon

Hľadám pediatra v Banskej Bystrici alebo vo Zvolene

c0ccodrill0
22. nov 2025

Poradte prosim pediatra BB/ZV, ktory berie novych pacientov, nebude ho obtazovat, ked tam nahodou pridem s niecim zbytocne ( klasicky vystresovana prvorodicka) a najlepsie niekde, kde sa da dobre parkovat, kedze som nielen vystresovana prvorodicka ale aj soferka. Dakujem 🙂

antonka
22. nov 2025

Ja odporúčam Zuzanu Oravcovú, či však prijíma pacientov si musiš prezistiť. Je dobrá odborníčka, telefóny dvíha sestrička je tiež super.
Sídli ako je lekáreň Slnečnica oproti Huštáku.
Ja bežne parkujem v Európe xD
https://www.pediateroravcova.sk/sk

anonym_ddef15
22. nov 2025

@c0ccodrill0 pozri stranku pediaterzvolen.sk - MUDr. Kysel. Ked mas problem, zavolas alebo napises email, telefony dvihaju a na email reaguje pan doktor rychlo, pripadne ti doposle nejake informacie mailom po telefonickom rozhovore, cize nemusis zbytocne merat cestu. Ak sa stane nieco neocakavane, choroba, uraz a pod, zavolas a sestra ti pozrie termin v dany den.
Nachadzaju sa v rezidencii Hron, parkovanie je zdarma, maju niekolko vyhradenych parkovacich miest.

tinka3435
24. nov 2025

Jednoznačne odporúčam pani doktorku Miroslava Barlogovu v Rosveltovej nemocnici....mne pomohla vždy veľmi rada a ochotne či už pri osobnej návšteve alebo aj po telefóne

zuzubb007
24. nov 2025

Pani doktorka Jana Fungačova, Horná 60 poliklinika, mladá, berie nových pacientov, perfektne funguje na zavolanie, presný čas objednania, nečaká sa ako inde tri hodiny medzi kaslajucimi detmi, precízna, za mňa top

sonkam
25. nov 2025

MUDr Mesár. Úžasný, ochotný pediater, komunikuje aj mailom, dokonca odpíše aj večer alebo cez víkend čo je niekedy veľká pomoc. Nedáva zbytočne ATB na všetko, ale porobiť najskôr vyšetrenia. Nemá problém poslať na odborné vyšetrenia.