Hľadáte emailový kontakt na MUDr. Dagmar Molitorisovú?
Ahojte baby, prosím Vás nemáte niekto emailový kontakt na MUDr. Molitorisovu?
Mam iba tel.cislo ale som odcestovaná a stalo by ma to vcelku dosť zavolať jej.
Ďakujem.
@180207 veľmi.
@obcanka123 a ste s ňou spokojná?
@180207 ja som musela prestúpiť počas tehotenstva. Veľmi neochotná pani doktorka!
@klau20 to vážne? Ak sa môžem opýtať, prečo?
@180207 ci uz ide o spravanie pani doktorky, pristup, ochotu alebo znalosti. Vsetko uplny prepadak. Som zdravotna sestra a takato pani doktorka by sa urcite nemala starat o tehotne zeny. Jej manzel je jeden velky odbornik! Zato pani doktorka si asi vybrala zly odbor. Zanedbala mi dva problemy, jeden problem sa priamo dotyka babatka a problemy mam doteraz (31tt). Nastastie som prestupila k mlademu a doslednemu panovi doktorovi, ktory ma dostatok casu na pacientku a vsetko vzdy vysvetli.🙂
@180207 ci uz ide o spravanie pani doktorky, pristup, ochotu alebo znalosti. Vsetko uplny prepadak. Som zdravotna sestra a takato pani doktorka by sa urcite nemala starat o tehotne zeny. Jej manzel je jeden velky odbornik! Zato pani doktorka si asi vybrala zly odbor. Zanedbala mi dva problemy, jeden problem sa priamo dotyka babatka a problemy mam doteraz (31tt). Nastastie som prestupila k mlademu a doslednemu panovi doktorovi, ktory ma dostatok casu na pacientku a vsetko vzdy vysvetli.🙂
@klau20 ajaj. Tak držím palce, nech je už všetko v poriadku🙂

@obcanka123 a ste s ňou spokojná?