icon

Je v B. Bystrici nejaké miesto, kde sa dá opaľovať?

2. jún 2023

Ahojte, divná otázka, ale je v rámci BB nejaké miesto okrem kúpaliska kam sa chodíte normálne opaľovať? Proste si ľahnúť niekde na slnko ako napriklad v Žiline je park, kde bežne chodia ľudia len tak sa opaľovať 😄 pristahovali sme sa sem a nepoznam to tu este az tak. A na kupalisko si platit vstup viackrát tyzdenne mi pride dost .... Vdaka za normalne odpovede!

karolinakk
2. jún 2023

Park SNP pod pamätníkom.. v strede je obrovska travnata plocha kde majú ľudia bezne deky a piknik alebo kľudne opaľovanie

matabb73
2. jún 2023

Neviem v ktorej časti bývaš, ale nad Sasovou na lúkach sa bežne opaľujú ľudia na deke. Podľa mňa omnoho lepšie ako v parku, kde sa prechádza dosť ľudí.

autor
2. jún 2023

@matabb73 super, dakujem velmi, a kde presne su tie luky, nad akou ulicou alebo tak? Presne skor taketo odlahle nieco by som chcela, kde neni tolko ludi.. V Radvani byvam

milovnikbehu
4. jún 2023

Ahoj, v Radvani na kopci za cintorinom sa zvyknú opaľovať ľudia je tam parádny výhľad a klud

autor
4. jún 2023

@milovnikbehu skvelé, ďakujem veľmi pekne!

mama004
1. júl 2023

Lúky sú nad sásovou, nad Pieninskou, alebo nad Tatranskou, prípadne ešte je pekne miesto sasovska dolina, tam je aj malé jazierko, ohniská, stoli...