Kde darovať veci pre bábätko v Banskej Bystrici?
Ahojte, viete mi poradiť nejakú organizáciu v BB kde by privítali veci pre bábätko ( kočík dvojkombinacia, vanička na kúpanie bábätka so stojanom) ? Prípadne aj mimo BB, ale dopravu si budú musieť doriešiť sami.
@madeincssr hej, a prídu si po to nejaký spoluobčania čo to ďalším predajom premenia na chľast. Chcem aby to išlo tam kde to pomôže.
Manželka v minulosti rozdávala kopu vecí (ale je pravda, že cez FB skupiny) a bolo až prekvapujúce, akí to bolo fajn príjemcovia. Ona si ich trošku menežovala, komu to bude najrozumnejšie podarovať (podľa spôsobu jednania, serióznosti - dodržaniu termínu prevzatia...)
Centrum pre materiálnu pomoc
VKOC Komenského 12, Banská Bystrica (od parkoviska zozadu)
Príjem materiálnej pomoci:
každý štvrtok 16.00-19.00
+ podľa potreby v inom čase po dohodnutí cez email humanitarnapomoc@bbsk.sk
a na FB vyborna skupina Nevyhadzujte, darujte - spravuju to velmi slusni a zdatni ludia, ja sama darujem cez stranku uz roky, zaujemcov si viete vybrat, pripadne tam odporucia rodinku v nudzi - detto skupina Maminky z BB na FB
a este mi napadlo cinknut do roosveltky - tam vitaju kociky atd
Suhlasim s tymi spoluobcanmi, preto ja stale komunikujem cez mail a podla sposobu komunikacie zistim, kto ma o darovanu vec zaujem. Alebo tam dam smiesnu cenu (2-3€) a oni sa tak neozvu, oni chcu len zadarmo!
@lenkahvh v Rooseveltke nechcú, je to pre nich veľmi veľký kočík , ale skúsim to centrum ak nebudú mať záujem tak to skúsim cez tú skupinu posunúť
Azylovy dom v okoli nemate?tam sa vzdy potesia.nakolko su tam.ubytovane primarne matky s detmi.do 3.rokov
Centrum materiálnej pomoci na Komenského, prípadne krízové zariadenia pre matky s deťmi - napr. Debora, Kotva kedysi, na Micinskej je niečo, neviem, či je to pod červeným krížom. Tiež na kollarovej u Sv. Vincenta myslim
https://domvincent.sk/

Bazos, darujem za odvoz. Zadarmo ani fotit netreba.