icon

MUDr. Mário Vodecký - skúsenosti

wyslmt
6. dec 2022

Ahojte dievčatá. Prosím viete mi posunúť nejaké súčasne skúsenosti s pánom doktorom Vodeckym? Veľmi pekne ďakujem.

ivka225
6. dec 2022

Ak myslis toho z BB, tak ten je slavny tym, ze sa tam neda dovolat. Telefony jednoducho nezdvihaju.

zuzan286
7. dec 2022

@ivka225 majú vyhradený čas,kedy telefóny dvíhajú🙂

wyslmt
autor
7. dec 2022

@ivka225 áno to viem 😀

wyslmt
autor
7. dec 2022

@zuzan286 áno viem, som jeho pacientka. Skôr ma zaujímalo aký má prístup. Lebo mam pri nom nie dobrý pocit. Tak či je to len subjektívne alebo je taký všeobecne.

tanyan
7. dec 2022

Ja som ho mala pri pôrode (2014) a mám veľmi príjemné spomienky. Mne jeho prístup vyhovoval, ale bol to jednorazový zážitok. 😉

nana2021
9. dec 2022

@wyslmt som jeho pacientka, hľadám si iného. Celé tehotenstvo som od neho chodila s plačom a to som nemala žiadne ťažkosti. Otras prístup

buvalka
14. dec 2022

Ja chodím dlho k nemu. Je to odborník... Ale podľa môjho názoru neznáša tehotné ženy. Ten prístup pri oboch mojich rizikových tehotenstvach bol extrémne chladný, odmeraný....neprijemny...bez slov.. samozrejme ale nikdy nič nezanedbal ba priam nad rámec odborná starostlivosť. Na rutinnej prehliadke po pôrode vymenený lekár... Ja som ale povaha ktorej to v podstate vyhovuje takéto správanie...

weronikavs
14. dec 2022

@wyslmt ja som od neho odišla. Bol dobrý lekár do momentu, kým nebol problém. Prvé tehu bol ešte ako tak, ale úplne bez emócií, žiadne zažartovanie, odľahčenie situácie. Proste rutina. Druhé tehu u neho bolo ťažké. Furt som revala po návšteve u neho. Neskutočne ma vždy zdeptal. Žiadne upokojenie, odľahčenie situácie. Proste pacientka číslo... Po tehotenstve som odišla. Bola som u neho cca 6 rokov.

tanyan
15. dec 2022

Neviem čo je na tom pravdy, ale počula som, že mal pred rokmi nejaký nešťastný pôrod a nedopadlo to dobre (neviem či zomrelo dieťa alebo matka) a vraj ho to tak vzalo, že dlho ani nechodil rodiť. Ak to v ňom zanechalo hlbokú traumu, tak sa pravdepodobne len snaží preventívne nevytvárať si citové väzby a preto pôsobí chladne.

buvalka
15. dec 2022

@tanyan fuuuuuuha... Tak to potom dáva zmysel... To som vôbec netušila, úplne inak by som sa k tomu postavila.. Ďakujem za túto informáciu

relianeska
29. jan 2024

Vyborny odbornik, nic nenecha na nahodu. Ma mozno vela pacientiek ale ku kazdej pristupuje vramci situacie. Mna zachranil v hodine 12 a som vdacna ze som natrafila prave na neho! Lepsieho odbornika v BB najdete malokde, stretla som sa za svoj zivot s viacerymi.

penelope2066
9. júl 2024

Lepšieho gynekológa som si ani nemohla priat 🙏 Vyborny odborník, empatický ale zaroven aj praktický lekár.Nerozprava omáčky a povie narovinu fakty.Jemu vdacim za to,že mám zdravé dieťa,nakoľko som mala vysoko rizikové tehotenstvo,po dvoch zamlknutych potratoch.

srnka79
14. apr 2025

@wyslmt sice stara tema, ale neda mi neprispiet. moja osobna skusenost - negativna a odisla som po prvom porode. nehovoriac o tom, ze aby sa clovek dostal na vysetrenie pri akutnom bolestivom probleme, musel stat pred zavretou budovou rano a dufat, ze stihne v poradi zapadnut do maximalnej kapacity. uz pred porodom bol malovravny, necitlivy, nesetrny, tak divne slizko sa usmieval (hoci mojej kolegyni to prislo sexi, takze to je asi vec osobneho pohladu, to neriesme🙂. vysetrenie bolo vzdy neprijemne, rychle a agresivne - to studene naradie takto pouzite - dodnes ma strasie pri spomienke na to. ale ok, ako slobodna som to vydrzala - avsak, s mojimi sustavnymi problemami s mykozami mi vzdy pomohol len ako kazdy iny lekar - zapatlat, nehladat pricinu. ale zabava prisla s tehotenstvom a po porode. pocas tehotenstva na mna pri poznamke k sonu, ze nevidim tu fazulku - kde je dieta na mna nervozne vystekol: "boze, zena, kde to pozerate". ked som nepriberala, ako som mala podla jeho predstav (prvy trimester sa mi rozhodili chute a sice som normalne jedla, len som sa neprezierala a cely cas som pracovala a nevyvalovala sa pri telke), daval mi pocitit, ze je to moja vina, ale ziadna rada, co robit. ked som sa opytala, ci mozem robit vsetko ako doteraz, tak sa povysenecky so sestrou zacali chechtat, ze tehotenstvo nie je choroba a ano mozem a ked som polozila doplnujuce otazky, mozem teda cvicit, plavat, robit turistiku, saunovat, tak zrazu na mna pozreli, ci som retardovana, ze nie. opat pocit, ako by som bola dement. mala som tlak 80/50 a zavrate - nezajem, akurat mi kazali doplnat zelezo. na otazku, ci mam brat nejake tehotenske vitaminy, tak ze z toho su len velke deti a po porode po sestonedeli tym svojim citlivym pristupom ma rozbabral tak, ze som zas krvacala a hojila sa dalsie mesiace. potom na kazdom vysetreni sa ma pytal, ci som uz rodila, pricom to mal napisane na karte, az ma proste toto vsetko dozralo a odisla som. tolko skusenost moja. mozno som len precitlivela a mozno ani nie...

weronikavs
15. apr 2025

@srnka79 mala som podobnú skúsenosť. Tiež som po tokoch od neho odišla pre tú jeho necitlivosť. Kým nebol žiadny zdravotný problém, aj on bol v pohode, s odstupom,ale v pohode. Akonáhle nastal problém, už bol nepríjemný a stále akoby mysľou pri katastrofe. Počas druhého tehotenstva som mala zakaždým depku,keď som od neho odišla z poradne. Revala som už len keď som zavrela dvere v aute. Myslela som si,že ok,hormóny, hrabe mi. Ale zjavne to nebolo úplne tak. Neskôr mi to potvrdili aj iné ženy, či už z vlastnej skúsenosti alebo z rodiny. Čiže vám úplne rozumiem. Gynekológ je za mňa tak intímny lekár, že by sa mal snažiť vytvoriť u seba príjemnú atmosféru. Teraz,keď idem na prehliadku k doktorke,tak sa rozprávame ešte aj keď mám sono zasunuté dnu 😃 a keď sa opýtam, všetko mi vysvetlí. Čiže úplne rozumiem vášmu pocitu. Naozaj, a som rada,že ste sa rozhodli si nájsť niekoho iného.

srnka79
15. apr 2025

@weronikavs dakujem za pochopenie, kto nezazije, nepochopi a kazda sme predsa ina, mame inu povahu a inak na nas vplyvaju hormony, zvlast ked ja som bola prvorodicka vo veku 35, cize o to pre mna bolo dolezitejsie mat vsetky info a citlivy pristup no a nevyslo... akoze, popravde, sucasny lekar ma pristup a vystupovanie ovela prijemnejsie, ale stale je to len muz, ja neverim, ze sa akykolvek muz dokaze vcitit do zeny, jej pocitov a intuicie a aj pri tomto aktualnom (docentovi) som mala problemy s nepochopenim a pocit, ze ma nechape - som totizto v perimenopauze, problemy zacali pred 5 rokmi a ja som netusila, ze to moze byt tak skoro, na co som sa ho aj pytala, avsak uplne ma zotrel, ze nemoze byt, hoci som argumentovala, ze aj mamina to tak mala, ze mam take a take problemy, aj vykyvy, aj potenie, aj zmeny nalad aj uzkosti, busenie srdca, placlivu naladu, miznuce libido atd., dokonca trapny google mi to jasne vysvetlil a on to kategoricky odmietal, ze skor riesit psychologa, endokrinologiu, nechal ma trapit sa, az som nakoniec, ked sa to stupnovalo a aj na 2-3 mesiace mi vypadol menzes, tak nakoniec suhlasil spravit hormonalny profil, kde sa to potvrdilo, ze som v perimenopauze, dalsie 2 roky som sa trapila, za tym dalsi hormonalny profil a uz uplne potvrdene. chcel tym len povedat, ze zena to uz sama nejako citi (nie, ze je hypochonder, ale vie, ze to, co sa deje, je neprirodzene a je to v tele, nie hlave) a ze toto asi chlap nikdy nepochopi, pretoze ta ich trapna muzska menopauza sa s tym neda porovnat😀 no a kam inam pojdem? pravda, keby neboli lekari taki bohorovni a pocuvali pacienta lepsie a nebrali ich ako na pase, tak by mnoho ludi nemalo poniceny zivot, rodinu a vztahy, pretoze nevie sama spracovat tie zmeny. nic s tym nenarobim, tak to proste je a ani netusim, koho by som dalej menila a ci by to nebolo z dazda pod odkvap... nuz: obycajny ludsky pribeh...