Nákupy v Banskej Bystrici
Ahojte. Kam si chodíte v BB kupovať oblečenie? Mam pocit, že nikde poriadne nič nemajú, a ak aj majú, tak v každom obchode to isté, čo sa mi buď nepáči, alebo mi to strihov nesedí. Dnes som behala 2 hodiny po Európe a odišla s prázdnymi rukami. Už som z toho zúfalá 😭😭 online veľmi nakupovať nemôžem, lebo mi nič nesedí kvôli väčším prsiam. Tak isto mám problém že buď mi to oblečenie príde ako pre násť-ročných, alebo pre staršie ženy. Mám 25. Chcem sa obliekať elegantnejšie, ale zas nie do spoločenských šiat. 😁 také bežné na nosenie do práce (robím v kancelárii), prípadne do mesta, keď idem s mužom občas na víno a podobne...
@sasitimi17 v gin tonic som ešte nikdy nebola. Dakedy pôjdem pozrieť. Ďakujem za tip 🙂
Vieš čo, ak ti to neprekáža, skus nakuknúť do Humany... vieš zohnať aj s visackami, nadčasové, trendy, kvalitne...
@mediana presne to som chcela napísať. Tiež neviem nič kúpiť v obchodoch, všetko krátke, široké, neforemné, nakupujem v Humane, minule som si kúpila zimnú parku za 17€, predvčerom nohavice za 2€ a druhé za 5€, sveter za 3€ , aj dcére tam kupujem, 80% šatníka máme zo sekaca, majú tam kvalitné, pekne, jednoduché, nadčasové kúsky za super cenu.
Aké pozor, sekac je závislosť, keď raz objavis jeho čaro 😂😂😂
@summer23456 áno áno, ja mam jeden na nasej ulici, dcéra zaspí a ja už drem ci niečo fajne nevylozili, značkoví sme celá rodina 😄 za pár euro 😀
@monkara18 jedna je na námestí, tam sú ceny ozaj rôzne, aj vysoké, aj fajn, a postupne sa pridruzuju kadejaké akcie, až kým sa nezmení kolekcia. Ďalšia Humana je pri starom Priore na Robotníckej, tu je max cena 7e a každým dňom o 1e klesá. Az o 2 týždne vymenia kolekciu a ide to odznova🙂
@mediana prekážať mi to neprekáža, ale strašne nemám rada nakupovanie. Do obchodu zväčša chodím po konkrétnu vec. V sekáči sa v tom musíš hrabať, všetko skúšať, či ti to sadne... pre mňa by bol ideál nájsť si jednu značku a chodiť len tam. Nevadí mi zaplatiť si za handry aj viac, pokiaľ to naozaj vydrží a sú kvalitné. Radšej budem mať v šatníku 10 nositeľných vecí, než 50 a nosiť z toho 10%.
@mediana no to keby som ja mala na ulici sekac, tak koniec. Ešte je v centre mesta😂😂😂
Elegantnejšie veci máva Orsay, aj biznis štýl. Ak nemajú na predajni, pozri na nete. Dá sa objednať na predajňu a vyskúšať. Ak ti nesadne, rovno vrátiš a vrátia ti peniaze. Ja mám elegantnejšie veci z Tchibo. Tiež sa dá objednať na predajňu. Aj keď tiež v poslednom roku mám problém si niečo vybrať pre tejto divnej móde.
Vyskúšaj aj Tesco, niekedy sa tam dá pekne skombinovať. Napríklad aj podprsenky kupujem tam, lebo majú veľký výber aj pre väčšie prsia.

@janka0215 europa, potom jedine Terminal - lindex, takko, CaA.... alebo butiky na námestí... také elegantnejšie kupiš v mohite, reservede, orsay, gin tonic, HaM