icon

Obvodná pre deti v Banskej Bystrici

mrazicka0972
28. jan 2022

Ahojte, potrebovala by som od vás radu a názor, ideál z vašej skúsenosti 🙂
MUDr. Valašťanová alebo MUDr. Ivančíková ?

Aké máte skúsenosti s týmito dr. ? Ktorá je lepšia ? O dr. Valašťanovej viem, že má veľa pacientov a ľudia jej v čakárni dlho čakajú ale je fajn odborníčka. Čo čítam na fb tak dovolať sa jej je niekedy nad ľudské sily, poobede až podvečer voláva spätne, čo pre nás zväčša býva neskoro.
A u dr. Ivančíkovej som bola raz keď synovi ako zastup. lekárka brala krv. Bola milá aj so sestričkou a konečne som jej nemusela osobne asistovať a držať syna, čo ma stresuje viac ako syna aj keď som zdravotníčka.
Odbery a injekcie deťom skrátka nemusím. Po odbere mi dovolili u sestričky za závesom syna aj nadojčiť. Vtedy mal 4m.

S našou dr. mi už pretiekli nervy..
Rozhodujem sa medzi nimi hlavne preto, že sú chvíle kedy potrebujem prísť načas a aby nás vybavili, nie že tam strávim s chorými deťmi mladosť... Pol hodina hore dole samozrejme.
Doteraz som sa telefonicky dohodla a prišla som medzi pol 10-10tou a do pol 12tej aby sme boli doma na uspávanie.. Sem tam sa potrebujem poradiť cez telefón. Keď potrebujem radu, čo si nevyžaduje vyšetrenie, volám po 11tej aby dr. už mala menej pacientov a nezdržiavala som ju od roboty

Ďakujem za vaše rady a skúsenosti 🙂🙏

matabb73
28. jan 2022

@mrazicka0972 ja mám dcéru u Valašťanovej. Som s nou veľmi spokojná. Je to ochotná dôsledná lekárka, prístup k deťom ma dobrý. Ale ako si už písala, má veľa pacientov a niekedy sa čaká dlho. Podľa toho koľko má v čakárni. Posledne keď sme tam boli, nemala sestričku, takže aj tým sa to komplikovalo. Nedá sa objednať na čas. Dovolať sa je tiež problém keď nemá sestričku, ale po pracovnej dobe volá všetkým naspäť. Mne tieto veci nevadia, lebo ako lekárka je výborná a nemá problém porobiť odbery a poposielať na vyšetrenia keď treba. Priblem sa vždy snaží vyriešiť.

heymissg
1. feb 2022

@mrazicka0972 ja som prešla k p. doktorke Ivančíkovej a zatiaľ som veľmi spokojná. Sme tam síce krátko, asi dva mesiace, ale s deťmi sme tam boli viackrát. Majú veľmi fajn prístup. Treba zavolať telefonicky najprv, ale nikdy sme dlho nečakali