icon

Odporučte kliniku na výber krčných mandlí u dieťaťa v Banskej Bystrici

toffie
24. feb 2025

Ahoj, prosím Vás, viete odporučiť kliniku va výber konkrétne krčnej mandle ? Ide mi o to, že pri tej jednodňovej chirurgii sa obavám toho, že tam púšťajú v ten deň domov. Nie sme z BB. Ide o 9 ročného syna. Neviete prosím či aj v Roozveltovej nemocnici na ORL odstraňujú krčné mandle laserom alebo klasicky ? Mame osobnú skúsenosť s p.doktorkou Somorovou, sme spokojný len mi príde tento zákrok taký “vážnejší” na jednodňovú chirurgiu … ďakujem za každý názor

ayato
24. feb 2025

V detskej nemocnici ti dajú termín najskôr na november 🙊. My sme v januári dostali termín na koniec októbra... Zháňam nemocnicu kde mu to urobia skôr. Mne súkromnú ambulanciu neodporučili lebo oni mandle len zmenšujú, nevyberajú .

toffie
autor
24. feb 2025

@ayato presne toto som chcela vedieť … či tam aj vyberajú … ďakujem aj tak.

janka.l
25. feb 2025

My sme boli v Martine v nemocnici. Strávili sme tam 3 dni. Ale bolo to už dávno (8 rokov). Vyberali mu krčné + robili revíziu nosnej, nakoľko mu ju zle vybrali v BB.

weronca22
25. feb 2025

My sme boli v BB u Somorovej, nosne + krcne, dokopy tam bol syn 5 hodin. Tiez ma 9 rokov. Vrelo odporucam. Ked daju termin (oficialne cca o 2 mesiace), treba ist rovno k pediatricke na krv - nas potom zaradili do nahradnikov a termin sme mali o tri dni. Od prvej komunikacie do operacie preslo ani nie 10 dni.

toffie
autor
26. feb 2025

@weronca22 ale predpokladám že mu nevyberali krčné či ? Lebo na ich stránke čítam že oni ich ponechávajú, ale urobia niečo čo ich zmenší alebo tak nejak …

weronca22
26. feb 2025

@toffie krcne sa uz v dnesnej dobe neodporuca vyberat, su nesmierne dolezite pre imunitny system..

mrazicka0972
27. feb 2025

Dr. Somorová novamed 👌 krčné len zmenšujú, termín do 2 týždňov. Nebojte, dáte synovi zmrzlinu a o 2 dni bude fungovať akoby nič