icon

Oslava 40tky v Banskej Bystrici

marta83
5. mar 2022

Ahojte vedeli by ste mi poradiť dáku reštauráciu, alebo kam ísť budem mať 40 a rada by som pozvala rodinu na posedenie
Budú tam aj malé deti tak by bolo fajn keby tam bol dáky detský kútik alebo niečo podobné. Viete pls poradiť kam?

sasitimi17
5. mar 2022

@marta83 cosmopolitan v sásovej

slavkadi
5. mar 2022

@marta83 Klopačka na Starých Horách, majú tam pekny detsky kútik a robia výbornú pečenú kačku 😁 My sme tam mali oslavu, 12 ľudí, objednali sme si dopredu teplé misy s kačkou a prílohami, a každý si nabral čo a koľko chcel. Tortu sme si doniesli.

sasitimi17
5. mar 2022

Ešte mi napadol aj fuggerov dvor

parvitas
6. mar 2022

@marta83 my máme dnes v reštaurácii a penzióne Boca, na Dolnej ulici, ak si dobre spomínam, detský kútik ale nemajú, máme však už väčšie deti, predškoláci a školáci, tak nepotrebujeme a dvojročnému drobcovi sa budeme venovať, jedlo majú vynikajúce a chutné, veľmi ústretový personál, radi sa tam vraciame, bude nás 25, takmer ako malá svadba, len bez 15-tich vzdialenejších príbuzných 😂 (vlastne aj svadbu sme tam mali), torty si donesieme, dohodli sme sa na prípitku, vopred si každý vybral, čo si prosí z jedálneho lístka, takže som veľmi spokojná. S nimi sa dajú dohodnúť aj špeciality ako ovocie, teplé i studené misy, či pečené prasiatko. A aj ceny majú ok.

parvitas
6. mar 2022

@marta83 ešte skús, či majú voľno vo Ville 27, v Tajove, tam je úžasný detský kútik, dá sa prepojiť aj s kamerou, čiže vidíš na deti a nemusíš pri nich sedieť, vonku je minigolf a lezecké steny, cez potok aj hojdačky...tam sme mali rôzne jubilejné oslavy pred dvoma rokmi (40, aj 60-tky), čo sa týkalo menu, tak podobne ako v Boce, polievka a druhé podľa výberu dohodnuté vopred podľa jedálneho lístka individuálne a donesené torty

natalka81
10. mar 2023

@parvitas co znamena ze ceny su OK? Kolko ratate eur na osobu? je 30 eur vela?

simca06022011
10. mar 2023

my chodime do ciernej ovce/harmanec, alebo do Raka na namesti... ale tak pre deti napr. club cafe family, len neviem aku maju restauraciu. AJ napr. na suchom vrchu...
Ale vsetko zalezi aj na to, kolko deti, kolko ludi. Naozaj v BB je toho velmi vela, ja som v napr v cosmopolitane bola raz, pre nas to vobec nie je a pritom vsade to vzdy odporucaju :D. Aj rozpocet je dolezity 🙂

liloastitch
10. mar 2023

My oslavy robíme v Grajciari v Lučatíne.. vonku sú pre deti preliezky , sedieť sa dá von aj dnu... Detský kútik vo vnútri ale nie je