Pedopsychiater v Banskobystrickom kraji
Ahojte poradite detského psychiatra v banskobystrickom kraji, kde nás nezoberie o 3 mesiace? potrebujem posudok aj od psychiatra ,správu od psychologa mám, no potrebujem to na predlženie rodicaku zo zdravotnych dovodou .ďakujem za rady
Skus dr sestakovu v rs, nam dala naposledy termim po nieco vyse mesiaci.
@linki90 tak je to individualne ale vacsinou sprava tak o mesiac by mala prist.. zalezi kolko toho maju.. a ci mozes neskor dolozit papiere, to sa uz treba informovat na konkretnych miestach ci im to bude vadit, lebo toto je o ludoch aj.. my sme tiez potrebovali mat vsetko nakope lebo syn uz ide v sept do skoly, zapisy su v aprili a my sme len teraz zohnali pedopsychiatra s terminom na maj 😔
@xsuzannex to fakt to mňa je..., no pani na urade mi povedala že teda správy môžem doložiť neskôr ,k tej žiadosti, no presne toto malý by mal isť v septembri do školky a tam je prihláška do konca mája a tiež teda ak špecialna školka treba správu od psychologa pedopsychiatra aj tam , tak teraz neviem čo robiť termin máme až 28.juna ,a žiadosť by som mohla teda podať v júni s tým že tu správu od pedopsychiatra doložim keď ju pošle ??
Skus dr sestakovu v rs, nam dala naposledy termim po nieco vyse mesiaci.
@selest môžem sa opýtať? Kde presne sídli doktorka? Máme tam vyšetrenie tak sme sa išli pozrieť kde to asi je, aby sme nebludili ale nevedeli sme to nájsť 😆 navigácia nás poslala do nejakého centra oproti Lidl 🤔 ale to je poradenské centrum ministerstva vnútra.. dakujem
Ano tam je teraz prestahovana uz asi rok oproti parkovisku lidla v tom centre. Myslim ze na 1 poschodi. Je tam dole aj navigacna tabula
Ano tam je teraz prestahovana uz asi rok oproti parkovisku lidla v tom centre. Myslim ze na 1 poschodi. Je tam dole aj navigacna tabula
@selest tu?
@selest tu?
@nikkka4012 ano. Je to na poschodi, presne neviem na ktorom asi prve. Je tam dlha chodba kde su lavicky tak nezostante cakat tam ako my ked sme boli prvy krat😅, lebo si vas nevsimnu. Treba vojst do cakarne.
@nikkka4012 ano. Je to na poschodi, presne neviem na ktorom asi prve. Je tam dlha chodba kde su lavicky tak nezostante cakat tam ako my ked sme boli prvy krat😅, lebo si vas nevsimnu. Treba vojst do cakarne.
@selest super, ďakujem pekne za radu ☺️ ste veľmi milá ❣️ určite by sme aj my ostali na tej chodbe 😂

Ja len ze drzim palce. BBkraj je na tom horsie ako zufalo. Ak beru tak len zo svojho okresu, inak nic.. max skus sestakovu v rimavskej sobote.. nedavno davala terminy uz na leto, ale ci este berie neviem 🤷