icon

Pedopsychiater v Banskobystrickom kraji

linki90
14. mar 2023

Ahojte poradite detského psychiatra v banskobystrickom kraji, kde nás nezoberie o 3 mesiace? potrebujem posudok aj od psychiatra ,správu od psychologa mám, no potrebujem to na predlženie rodicaku zo zdravotnych dovodou .ďakujem za rady

xsuzannex
14. mar 2023

Ja len ze drzim palce. BBkraj je na tom horsie ako zufalo. Ak beru tak len zo svojho okresu, inak nic.. max skus sestakovu v rimavskej sobote.. nedavno davala terminy uz na leto, ale ci este berie neviem 🤷

selest
14. mar 2023

Skus dr sestakovu v rs, nam dala naposledy termim po nieco vyse mesiaci.

linki90
autor
15. mar 2023

@xsuzannex
@selest no šestáková dala termín 20.jula čo je pozde,malý má 3 roky ,3 júla, inak baby ako dlho trvá kým napiše posudok psychiater? lebo od psychoga nemám ešte papier že pošle v polke aprila 🙈😵 môžem doložiť popripade správy neskôr ? a kedy je vhodné požiadať o predlženy rodičák? ďakujem

xsuzannex
15. mar 2023

@linki90 tak je to individualne ale vacsinou sprava tak o mesiac by mala prist.. zalezi kolko toho maju.. a ci mozes neskor dolozit papiere, to sa uz treba informovat na konkretnych miestach ci im to bude vadit, lebo toto je o ludoch aj.. my sme tiez potrebovali mat vsetko nakope lebo syn uz ide v sept do skoly, zapisy su v aprili a my sme len teraz zohnali pedopsychiatra s terminom na maj 😔

linki90
autor
15. mar 2023

@xsuzannex to fakt to mňa je..., no pani na urade mi povedala že teda správy môžem doložiť neskôr ,k tej žiadosti, no presne toto malý by mal isť v septembri do školky a tam je prihláška do konca mája a tiež teda ak špecialna školka treba správu od psychologa pedopsychiatra aj tam , tak teraz neviem čo robiť termin máme až 28.juna ,a žiadosť by som mohla teda podať v júni s tým že tu správu od pedopsychiatra doložim keď ju pošle ??

xsuzannex
15. mar 2023

@linki90 tak podat prihlasky mozes do skolok a papiere dolozit neskor,tam si tie deti aj tak az neskor rozdeluju..

fada
25. sep 2024

@selest ahoj, prosim aky mas dojem z dr.?

nikkka4012
22. jún 2025
@selest

Skus dr sestakovu v rs, nam dala naposledy termim po nieco vyse mesiaci.

@selest môžem sa opýtať? Kde presne sídli doktorka? Máme tam vyšetrenie tak sme sa išli pozrieť kde to asi je, aby sme nebludili ale nevedeli sme to nájsť 😆 navigácia nás poslala do nejakého centra oproti Lidl 🤔 ale to je poradenské centrum ministerstva vnútra.. dakujem

selest
22. jún 2025

Ano tam je teraz prestahovana uz asi rok oproti parkovisku lidla v tom centre. Myslim ze na 1 poschodi. Je tam dole aj navigacna tabula

nikkka4012
22. jún 2025
@selest

Ano tam je teraz prestahovana uz asi rok oproti parkovisku lidla v tom centre. Myslim ze na 1 poschodi. Je tam dole aj navigacna tabula

@selest tu?

selest
22. jún 2025
@nikkka4012

@selest tu?

@nikkka4012 ano. Je to na poschodi, presne neviem na ktorom asi prve. Je tam dlha chodba kde su lavicky tak nezostante cakat tam ako my ked sme boli prvy krat😅, lebo si vas nevsimnu. Treba vojst do cakarne.

nikkka4012
22. jún 2025
@selest

@nikkka4012 ano. Je to na poschodi, presne neviem na ktorom asi prve. Je tam dlha chodba kde su lavicky tak nezostante cakat tam ako my ked sme boli prvy krat😅, lebo si vas nevsimnu. Treba vojst do cakarne.

@selest super, ďakujem pekne za radu ☺️ ste veľmi milá ❣️ určite by sme aj my ostali na tej chodbe 😂