Podvodné taxi služby v Banskej Bystrici
Ahojte, ja som naletela, podvodnici v BB vystupuju ako taxi na letiska, pod nazvom Drive Airport na FB doteraz, mozno zmenia. Zaplatite vopred za odvoz, ale auto nepride a peniaze nikdy nevratia. Je to dvojica hladana za podvody v Handlovej, Prievidzi, Topolčanoch, Trnave, zial teraz si vybrali naše mesto.
Nedavat peniaze, nepoziciavat, neprenajimat byt, ruky prec od nich.
Dominik Mišák a Nikola Kochová - vyguglite si ich mena, tvare na FB - je tam samostatna skupina uz poskodenych z celeho Slovenska. Nenalette aj vy.
Nechcem ťa uraziť, ale malo ti byť jasné už keď pýtali peniaze vopred, že sú to podvodníci.
Nechcem ťa uraziť, ale malo ti byť jasné už keď pýtali peniaze vopred, že sú to podvodníci.
@bashka80 No ja v praci bezne objednavam takuto personalizovanu prepravu a vzdy platim vopred, a su to seriozne sluzby, takze nie je to take vynimocne. je to samozrejme moja chyba, ale stratila som ostrazitost aj pre kratkost casu a hlavne mi boli odporuceni dobrou kamoskou, ktora zial ich sluzby nevyuzila, ale nacitala si recenzie - samozrejme vsetky falosne - a tak som na nu dala a nejak intenzivne som uz nepatrala.
@bashka80 No ja v praci bezne objednavam takuto personalizovanu prepravu a vzdy platim vopred, a su to seriozne sluzby, takze nie je to take vynimocne. je to samozrejme moja chyba, ale stratila som ostrazitost aj pre kratkost casu a hlavne mi boli odporuceni dobrou kamoskou, ktora zial ich sluzby nevyuzila, ale nacitala si recenzie - samozrejme vsetky falosne - a tak som na nu dala a nejak intenzivne som uz nepatrala.
@anonym_autor mňa to zarazilo preto, lebo už roky cestujem takto do práce do Rakúska s takýmito prepravnými spoločnosťami a ešte som sa nestretla s tým, že by niekto chcel zaplatiť vopred, vždy sa platí priamo šoférovi, ktorý má príde vyzdvihnúť
no mam pocit, ze tieto letiskove transfery, ktore ja mam na mysli vylucne, su taky specificky druh podnikania - predpokladam, ze ty mas na mysli dodavkove prepravy napr. opatrovateliek, mozno sa mylim
ale jasne, chapem tvoj postoj, z nas dvoch som tu ta blba ja 🙂

O tejto dvojici koluje veľa negatívnych info na FB v Prievidzi a okolí, čudujem sa, že s tými výmyslami sa ešte voľne pohybujú...majú tuším aj malé dieťa. Toľko ľudí už oklamali, že až.