icon

Skúsenosti s prácou v záložni Breva v Bratislave a Banskej Bystrici

7. máj 2024

ahojte, máte niekto skúsenosť s prácou v záložni breva? Aky je tam pracovný čas a ten plat ktorý ponúkajú je naozaj reálny? zaujíma ma najmä mesto BB a BA. Ďakujem.

anonym12366
Autor odpoveď zmazal
ranavika
22. nov 2024

A náhodou skúsenosti referentka e shop záložňa Breva náhodou nikto nemá PO, KE, ? Tiež sa to neustále strieda ....

dts
20. jan 2025

Zalozna BREVA , moja skúsenosť je veľmi zlá, robia si čo chcú , vytvorí si človek objednávku a uhradí ju a záložná bez tvojho vedomia objednávku zrušíi napriek tomu , že bola uhradená ….. už sa mi to stalo 2x bez jediného slova len tak . Tak som sa sťažovala a ešte sa mi vysmiali drzé a arogantné slečny , že záložná má svojích VIP klientov - sú stálice a ten má prednosť - tak som napísala reklamáciu a na tú som do dnešného dňa nedostala odpoveď . Samozrejme, že toto sa deje iba pri drahých šperkov ak zákazníci kupujú ich hovadiny bez hodnoty tak toho sa radi zbavia za drahé peniaze. Ale ak si chceš kúpiť dráhy hodnotný šperk a zrazu niekto zistí, že to mali dať inam a nie na e-shop pre normálneho zákazníka tak proste ti to zrušia aj keď si to uhradil a ani sa neobťažujú ti niečo povedať . Proste arogancia bez tvojho vedomia ti odstúpia od zmluvy - objednávky . Takže stratený čas to sledovať lebo ak nájdeš niečo čo stojí za ultratenie peňazí tak sa ti vysmejú a zrušia tvoju objednávku . 👎👎👎👎👎 keď sa mi to stalo raz tak som povedala náhoda ale keď sa to zopakovalo tak som pochopila, že je to bežná záležitosť v tejto spoločnosti klamať zákazníkov a chovať sa ….. 👎