icon

Skúsenosti s profesorom Izákom a Izak Vision Center v Banskej Bystrici

slnecnica30
19. okt 2025

Ahojte zienky,

sme z Presova a mojej mamine bohuzial nevysla operacia sedeho zakalu v presovskej nemocnici. Dost sa to skomplikovalo a mame dohodnuty termin u profesora Izaka v BB.
Ake su vase skusenosti a odporucania?

Dakujem

anonym_ec4c85
19. okt 2025

@slnecnica30 Pan Izak ma 86 rokov. Ano je to velky odbornik. Minuly rok mi mal rezat jacmen na oku. Ale to som dopredu nevedela. Prisli sme tam na dohodnuty termin. Myslela som, ze klinika je Izak, ale taketo operacie snad nerobi stary dedko. Myslela som, ze normalne mi to tam bude robit urcite mladsi clovek ako on. Ked mi sestricka po vstupe do ambulancie povedala, ze musim pockat este na pana doktora Izaka, ktory mi ma rezat jacmen. Sestricke som oznamila uz len, ze dakujem ale rozmyslela som si operaciu. A odisla som. Tym chcem len povedat, ze treba sa zamysliet aj nad vekom, trasenim ruk v tom veku. A tiez ale urcite tam ma sikovnych lekarov ktori su mladsi a zaucil ich.

anonym_5b5df9
19. okt 2025

@slnecnica30 súhlasím s príspevkom vyššie, poznám mladú slečnu, ktorej veľmi pomohol. tiež muža, ktorý mal úraz, ale obidve udalosti boli pred takmer 20 rokmi...

tenerifka
19. okt 2025

Klobuk dole, ze pan doktor Izak este pracuje. Mña operoval pred 30-timi rokmi v nemocnici v BB, vsetko super, je to velky odbornik.... Ale teraz by som si to trikrat rozmyslela

rozculena
19. okt 2025

on ešte žije? Bola som u neho na vyšetrení pred 40rokmi