icon

Skúsenosti so stravou pre deti v nemocnici Banská Bystrica

petra372016
13. júl 2025

Ahojte. Mamičky mám otázku. Ideme do BB na urológiu malého budú operovať. Zajtra máme príjem utorok operácia. Je tu nejaká mamička ktorá si už takým prešla? Čo ste tam brali? Keď je to len na dva dni? A hlavná vec ako ste riešili stravu? Nemocničnú stravu určite nechcem a neviem či sa dá z reštaurácie objednať?

miskamisiq
13. júl 2025

@petra372016 bola som so synom niekoľkokrát v nemocnici co sa týka urologickych záležitosti.
Co sa týka stravy, keď sme boli na dlhšie tak mi nosili z domu a keď sme boli na par dni, už som si stravu zaplatila. Dá sa objednať menu aj dole v bufete alebo ak si objednávaju sestričky, tak s nimi. Párkrát som sa tak s nimi dohodla hneď ráno. Malý mal nemocnicu stravu, ako tak sa najedol ale mala som pre neho vždy ak niečo z domu (bol mensi, tak poháriky z dm pre prípad, že by mu nechutilo).

petra372016
autor
13. júl 2025
@miskamisiq

@petra372016 bola som so synom niekoľkokrát v nemocnici co sa týka urologickych záležitosti.
Co sa týka stravy, keď sme boli na dlhšie tak mi nosili z domu a keď sme boli na par dni, už som si stravu zaplatila. Dá sa objednať menu aj dole v bufete alebo ak si objednávaju sestričky, tak s nimi. Párkrát som sa tak s nimi dohodla hneď ráno. Malý mal nemocnicu stravu, ako tak sa najedol ale mala som pre neho vždy ak niečo z domu (bol mensi, tak poháriky z dm pre prípad, že by mu nechutilo).

@miskamisiq super ďakujem za info