icon

Trhy a kaviarne v Bystrici

2. dec 2025

Ideme s kamaratkou do bystrice na trhy , niečo kam s apozriet kam ist zaujimave dobre reštiky, kaviarne, atď? Prosim poradiť ďakujem

lenka_da
2. dec 2025

@anonym_autor Keďže idete na trhy, tak vám poradím len blízko námestia: reštaurácia Davaj het priamo na námestí, káva+koláčik: kaviareň café and cake na Hornej 70 (hneď pri námestí), ešte ma napadlo (ale nie je to pre každého): mačacia kaviareň na Dolnej ulici. No a do Europy tiež máte na skok.

anonym_ffc6cb
2. dec 2025

ak v týždni cez deň, tak tu je aj krásny výhľad na námestie reštaurácia beniczky

tinka3435
2. dec 2025
@lenka_da

@anonym_autor Keďže idete na trhy, tak vám poradím len blízko námestia: reštaurácia Davaj het priamo na námestí, káva+koláčik: kaviareň café and cake na Hornej 70 (hneď pri námestí), ešte ma napadlo (ale nie je to pre každého): mačacia kaviareň na Dolnej ulici. No a do Europy tiež máte na skok.

Aké je to v tej macacej kaviarni ?

lenka_da
3. dec 2025
@tinka3435

Aké je to v tej macacej kaviarni ?

@tinka3435 ja som tam nebola, deti to poculi od spoluziakov, vraj je to super, ale my mame alergiu na srst 🙂

tinka3435
3. dec 2025
@lenka_da

@tinka3435 ja som tam nebola, deti to poculi od spoluziakov, vraj je to super, ale my mame alergiu na srst 🙂

Keď budem mať možnosť vyskúšam