Dobrý deň,môžem. Poprosiť odporúčanie na dobrého detského neurológa Bardejov,Prešov,Ke?
Poprípade kto a aké máte skúsenosti s Mudr.Štovčikom alebo dr.Patúšovou v Prešove.
Ďakujem.
@mariejenka a čo sa týka odbornosti a liecby dr.? Boli ste spokojní,pomohol synčekovi?
@emmany áno, vysvetlil nam , upokojil. Syn našťastie nemal vážnu dg. a uz nechodime ani na kontroly,boli sme len 2x.
@emmany ak môžem okomentujem.
Chodime k Dr. Štofčíkovi asi tretí rok a my sme maximálne spokojný. Dcéra sa lekárov boji ma s nich strach, ale tento lekár je veľmi milí k deťom.Co trebalo všade nás poslal a samozrejme aj rýchle prišiel na to čo dcére je. Od vtedy je na liekoch a stav sa jej veľmi zlepšil. Takže my sme velmi spokojný.
@otiliahorvathova mozem poprosit meno a kde sa nachadza prosim?
@lussytalulu MUDr. Patrík Štofčík a nachádza sa v Prešove na Hlavnej 2972/60
@otiliahorvathova ďakujem
Dobry den, chcem sa opýtať ....koho ste si nakoniec vybrali? Ja som skusala dr. Štofcika ale neuspesne Tak neveim rozmýšľam dr. Dagmar Patúšovu ale akosi ju nikto znamy nepozna... Tak sa neviem rozhodnúť
@emmany pred 4 rokmi sme boli v Po pri dr.Stovcikovi. lekár milý,trpezlivo vysetril vtedy 2 ročného syna. Sestricka (možno už má inú) ale riadna sekera,dala mám pocítiť ze sme "cezpolni" ...