Je dnes veľa ľudí v obchodoch?
neviete či su dnes obchody preplnene ludmi?
@iveska dakujem
@adelka2020 ja som dnes bola v kik len kupit mikinu do roboty. A ludia jak je*nuti, kopcom plne kosiky... Jak keby do teraz holi chodili... 🙈
@zazvorka87 no vazne... Minimalne 30 veci tam mal kazdy. Z 20 ludi mozno dvaja mali normalny nakup... 🤦
och, a to ja sa tam chystám s malým pozrieť len nejaké tepláky, lebo mu už fakt nemám čo obliecť....má až 2 ktoré sú mu dobré :D :D a potrebujem ísť aj do DM, tak som zvedavá ako dopadnem :D
už vidím koníkovské podnikatelky s plnýma bazármi nových vecí :D
@judar haha uz mi pisala jedna znama ze taku podnikatelku stretla 2 kosiky ona a muz🙈a uz inzeraty ze predavaju vecicky toto je uz choroba 😬🙈
@sunflower109 😨
Ja potrebujem podprsenky, ale asi to ozeliem a budem chodiť bez 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@weronika171717 aj ja. A kupujem v Kik. Skúsim ísť okolo 18.00 ani neviem dokedy majú otvorené😂
ani nevrav, ako take rady, to som fakt uz dlho nevidela
@iveska ja v New yorkeri alebo v tescu...... Tak plánujem ist do New yorkeru, ale nejako sa mi nechce a neviem ci pýtajú testy, ak áno, tak ma ani nepustia 😂
@weronika171717 bola som už v 5 obchodoch a nikde nepýtal test. Do teš a ta pustia aj bez testu. Robí kamoška a oni potrebujú predávať a nie kontrolovať.
ja som sa dostaa len do tedi lebo z malím nemienim v rade stať 2 hodiny a tam chceli test alebo potvrdenie o prekonaní alebo pozitívny test z pred 14 dni
stretla som znamu tiez tam od nej pytal test nikde inde v OC nebolo treba,ich skoda,nepredaju
@weronika171717 to by mnoho mužov len ocenilo!😁
Nikde od nás test nepýtali,len v tedi,tam som sa zvrtla aj ked som ho mala,nie je zákon nato aby si ho odomna nikto pýtal. A nikto tam ani nebol😊 v obchodoch boli ľudia priemerne,rady som nezaregistroval,možno poobede.
@janulka1802 ako u koho 🤣🤣🤣 moje si môžem prehadzovat ako šál 🤣🤣🤣

@adelka2020 jedine pepco a Kik. Bola som v Oc o 10.00