Kde ordinuje ortopéd MUDr. Fečko?
Ahojte máte niekto skúsenosti?a kde ordinuje,Dakujem
@martina0205 ja by som sa chcela opytat, vyšetruje aj detičky po pôrode ak treba a potom po 3 mesiacoch? ci je iba pre dospelých?ďakujem
@martina0205 ďakujem,dlho sa čaká na termín?
@luckabj82 kedy ako záleží či majú toho veľa ale cca týždeň sestrička je tam veľmi zlata pán doktor má aj operácie tak možno aj preto sa niekedy čaká
@miruska128 to netuším či take bábätka vyšetruje nestretla som tam ešte ani raz maminku z bábätkom
@martina0205 to je v pohode,sú tam každý deň?
@luckabj82 myslím že áno každy
@martina0205 Ďakujem pekne,
@miruska128 deti nevysetruje, zameriava sa na dospelých, môjmu mužovi tak dr.povedal.
@luckabj82 ordináciu ma v budove riaditeľstva.
@mariejenka ďakujem ,pohľadam
@mariejenka ďakujem za info
@martina0205 prosím náhodou kontakt?dakujem
@miruska128 odporucam Dr.Murcka v PO na poliklinike Mučo, pre babatko. Velmi dobra skusenost, mlady lekar, vysvetli co treba. Tu v Bj nebudem pisat konkretne meno Dr ale velmi zla skusenost. A uz po 2x....corona tak som si povedala co budem behat s malou do PP ci do PO....ale opat cele zle, maju stastie ze som nedala podnet na presetrenie zdravotnej starostlivosti....
@maaarcia asi viem o koho sa jedná, keďže v bj rieši bábätká iba jeden co viem 😁 no dúfam hlavne, že bude všetko ok a nebudeme musieť pravidelne chodiť, len čo sa týka vývoja kĺbikov po narodení. Ale ďakujem za odporúčanie, v prípade potreby

@luckabj82 ordinuje na prízemí ako chodia sanitky na príjem je to špičkový lekár chodíme k nemu a maximálna spokojnosť