icon

Ktorú autoškolu v Bardejove by ste odporučili?

liliana123s
12. feb 2025

Dobrý deň hľadám pre dceru autoskolu v Bardejove viete mi odporučiť? Resp. Máte nejakú skúsenosť s Nohou? Veľa mladých si ju chváli.. a rozhodujeme sa

diaszoky
12. feb 2025

@liliana123s hociaku len nie Remeta, chvalia si aj Gallaxy ze jej sef je aj instruktor a je max trpezlivy

zunaf
12. feb 2025

S autoškolou Noha konkrétne nie, ale pán Gáll z Gallaxy je veľmi milý, keď sa raz odhodlám na kondičné jazdy, tak len k nemu.

hygienka
12. feb 2025

Ja začínam teraz vo februári v nohe. Pridaj sa 😁 nech t niesom sama s puberťakmi 😂

anna_2012
12. feb 2025

Ja som robila vodicak nie až tak dávno tiež v gallaxi a bola som maximálne spokojná ☺️

sonoga
12. feb 2025

Tiez Gallaxi. Pred 6 rokmi robil syn, teraz nedavno dcera a velka spokojnost.

liliana123s
autor
13. feb 2025

Dobrý deň mňa skôr zaujímajú recenzie na nohu. Dcera chce ísť vyslovene tam 😀 lebo sú populárni

liliana123s
autor
13. feb 2025

@hygienka určite začíname uvažovať všimla som si že ešte majú voľne miesta

liliana123s
autor
13. feb 2025

Rozmýšľali sme nad akýmikoľvek aurtoskolqmi ale sama neviem.. a v nohe sa vraj aj prispôsobia… tak fakt neviem

monika56899
13. feb 2025

Rozhodne NOHA. Za mňa najlepšia autoskola v Bj 🙂 pan majitel ústretový, aj jazdi.. inštruktorov majú super aj jedného mladého, žiaci si ho chvália 😂 mne vyhovovalo aj to, že komunikujú cez sociálne siete čo dnes máloktorá autoskola robí, odpisujú aj v noci😂😂 veď pozri recenzie na Google a uvidíš

hygienka
13. feb 2025

@liliana123s áno,v utorok je prvé stretnutie. Komikuju cez FB, messenger, Viber atď. Kto nemá, tak aj formou sms.

arabelka33
14. feb 2025

@liliana123s Ahoj. Ty si minulý rok keď som hľadala autoškolu písala, ze si robila vodičák v Nohe a teraz sa pýtaš na recenzie 😀