Ktorú autoškolu v Bardejove by ste odporučili?
Dobrý deň hľadám pre dceru autoskolu v Bardejove viete mi odporučiť? Resp. Máte nejakú skúsenosť s Nohou? Veľa mladých si ju chváli.. a rozhodujeme sa
S autoškolou Noha konkrétne nie, ale pán Gáll z Gallaxy je veľmi milý, keď sa raz odhodlám na kondičné jazdy, tak len k nemu.
Ja začínam teraz vo februári v nohe. Pridaj sa 😁 nech t niesom sama s puberťakmi 😂
Ja som robila vodicak nie až tak dávno tiež v gallaxi a bola som maximálne spokojná ☺️
Tiez Gallaxi. Pred 6 rokmi robil syn, teraz nedavno dcera a velka spokojnost.
Dobrý deň mňa skôr zaujímajú recenzie na nohu. Dcera chce ísť vyslovene tam 😀 lebo sú populárni
@hygienka určite začíname uvažovať všimla som si že ešte majú voľne miesta
Rozmýšľali sme nad akýmikoľvek aurtoskolqmi ale sama neviem.. a v nohe sa vraj aj prispôsobia… tak fakt neviem
Rozhodne NOHA. Za mňa najlepšia autoskola v Bj 🙂 pan majitel ústretový, aj jazdi.. inštruktorov majú super aj jedného mladého, žiaci si ho chvália 😂 mne vyhovovalo aj to, že komunikujú cez sociálne siete čo dnes máloktorá autoskola robí, odpisujú aj v noci😂😂 veď pozri recenzie na Google a uvidíš
@liliana123s áno,v utorok je prvé stretnutie. Komikuju cez FB, messenger, Viber atď. Kto nemá, tak aj formou sms.
@liliana123s Ahoj. Ty si minulý rok keď som hľadala autoškolu písala, ze si robila vodičák v Nohe a teraz sa pýtaš na recenzie 😀

@liliana123s hociaku len nie Remeta, chvalia si aj Gallaxy ze jej sef je aj instruktor a je max trpezlivy