Ktorú autoškolu v Bardejove odporúčate?
29. máj 2020
Ahojte. Neviete či už fungujú autoškoly? Dá sa robiť cez letné prázdniny? Podľa čoho vyberať? Termín prednášok sa dá prispôsobiť? Ďakujem za každú radu!
@simka85 ja aj manžel sme robili u p. Rezaka - autoškola gaudeamus a boli sme spokojní, dalo sa pekne dohodnúť a inštruktor bol trpezlivý a milý
@katkak2104 ďakujem!
@katkak2104 vďaka? A kde sídlia, prosím? Majú cvičisko a kurz 1.pomoci?
@simka85 teória je na priemyslovke, kurz prvej pomoci musí mať už každá autoškola a cvičisko je nad priemyslovkou hore, pod nemocnicnou ubytovňou
Odporučam autoškolu Gallaxi. Veľmi milí , obetaví inštruktor .iPo odbornej stranke vedia svojich žiakov pripraviť na bezpečnu jazdu a dať im čo najlepšie základy kurzu. Najlepšia cena v BJ

Prave som podala do ekomida. Otvarat budu coskoro, ked sa nazbera pocet. Jeden kurz uz otvorili 2tyzdne dozadu. Tiez som sa tu pytala a popravde baby spomenuli vela autoskol, tak som si vybrala, co mam najblizsie zdomu. Verim, ze cez leto to zmaknem, potom konci rodicak a bude mi to tazsie stihat kvoli praci 😂 autoskola na stefanikovej, ta na stred.skole otvara az v septembri, co mi pisali yesne pred koronou. Ekomido otvara kazde 2tyzdne az mesiac, podla zaujemcov. Cas teorie ze sa da +- dohodnut, zavisi od zaujemcov.