icon

MUDr. Petro Jozef v Bardejove - osobné skúsenosti

ajam17
Včera o 09:12

Dobrý deň. Moje dieťa má ísť vyberať mandle k dr. Petrovi v Bardejove, za mňa na prvý pohľad veľmi milý doktor, všetko pekne vysvetlil atď aj k malému bol zlatý.
No len jedna známa, keď som jej povedala že malý ide k nemu na operáciu, na mňa hneď vybehla či som normálna že on je alkoholik, že jemu by nikdy nezverila dieťa do rúk.
Máte s ním niekto skúsenosti? Určite už nebudem rušiť termín operácie, kvôli tomu že ona niekde počula, že pije. Určite nepije pred ani počas operácie. Ak máte niekto či už dobre alebo zle skúsenosti dajte mi prosím vedieť.
Vopred ďakujem za info ❤️

anonym_ee0e17
Včera o 09:14

Vola sa Petra a je asi taky alkoholik ako ty alebo ja.

ajam17
autor
Včera o 09:21
@anonym_ee0e17

@anonym_ee0e17 môže byť, len mne všade na nete naskočilo že je to Petro. Ďakujem za info mne vôbec neprišiel ako alkoholik, tak len zisťujem či náhodou. Veď keď operuje aj v KE, spomínal mi že chodil alebo ešte chodí aj do Humenného, tak určite by ho nevolali k operáciám po východe ak by mal problém s alkoholom.

anonym_fdf422
Včera o 09:33

@ajam17 volá sa Jozef Petro a áno,je to alkoholik a tyran, obidve manželky sa s ním rozviedli

sissy27
Včera o 09:59
@ajam17

@anonym_ee0e17 môže byť, len mne všade na nete naskočilo že je to Petro. Ďakujem za info mne vôbec neprišiel ako alkoholik, tak len zisťujem či náhodou. Veď keď operuje aj v KE, spomínal mi že chodil alebo ešte chodí aj do Humenného, tak určite by ho nevolali k operáciám po východe ak by mal problém s alkoholom.

@ajam17 nespoliehala by som sa na to, ze keby bol alkoholik tak neoperuje. Nie je to tak davno, co v ruzinovskej nemocnici operoval nafetovany lekar a nebol jediny. Ale samozrejme netreba verit kazdej klebete.

sissy27
Včera o 10:04
@anonym_ee0e17

@anonym_ee0e17 vyzera to, ze je petro aj petra. Jeden v bardejove, jeden v levoci.

anonym_ee0e17
Včera o 10:50
@sissy27

@anonym_ee0e17 vyzera to, ze je petro aj petra. Jeden v bardejove, jeden v levoci.

@sissy27 aha,tak ja som pisala o tom v levoci