icon

Ortopédia Bardejov - MUDr. Klimek

jankaplackova
25. nov 2025

Dobrý deň, prosím Vás máme výmenný lístok na Ortopediu. Niekedy som ešte ak dieťa bolo malé chodila na ortopediu ku dr.Klimekovi ,kde sa neobjednávalo ale sme prišli vo štvrtok od 8-10hod..neviete mi poradiť ako je to teraz,či sa náhodou už objednáva alebo tam prísť vo štvrtok. Vdaka

kristie571
25. nov 2025

@jankaplackova my sme boli s novorodencom bez vymenneho listka v danom case, bez objednania. Prevolajte si k nim radsej🙂

jankaplackova
autor
25. nov 2025
@kristie571

@jankaplackova my sme boli s novorodencom bez vymenneho listka v danom case, bez objednania. Prevolajte si k nim radsej🙂

@kristie571 dakujen tak už som raz volala ale nedvihali tak nechcem byť otravná ak majú veľa pacientov

jankaplackova
autor
25. nov 2025
@kristie571

@kristie571 a môžem vedieť pred akým cca obdobím? Ja som bola minulého roka..vtedy to tak platila tak preto,či nieje zmena

kristie571
25. nov 2025
@jankaplackova

@kristie571 a môžem vedieť pred akým cca obdobím? Ja som bola minulého roka..vtedy to tak platila tak preto,či nieje zmena

@jankaplackova pred 3 tyzdnami sme tam boli🙂

anonym_56bf63
25. nov 2025
@jankaplackova

@jankaplackova objednava sa

jankaplackova
autor
25. nov 2025
@anonym_56bf63

@jankaplackova objednava sa

@anonym_56bf63 tak skúsim ešte raz zavolať

natalia4305
26. nov 2025

@jankaplackova asi závisí od problému. Na ultrazvuk a vyšetrenie bedrových kĺbov novorodencov sa neobjednáva, tie vyšetrujú každý štvrtok 8.00-10.00. Pokiaľ je dieťa staršie a potrebuje iné vyšetrenie, tam sa asi treba objednať. Dr.Klimek má internetovú stránku, kde ich môžte kontaktovať prostredníctvom kontaktného formulára a oni vám odpovedia.

https://orthoklinika.sk/

jankaplackova
autor
26. nov 2025
@natalia4305

@jankaplackova asi závisí od problému. Na ultrazvuk a vyšetrenie bedrových kĺbov novorodencov sa neobjednáva, tie vyšetrujú každý štvrtok 8.00-10.00. Pokiaľ je dieťa staršie a potrebuje iné vyšetrenie, tam sa asi treba objednať. Dr.Klimek má internetovú stránku, kde ich môžte kontaktovať prostredníctvom kontaktného formulára a oni vám odpovedia.

@natalia4305 dakujem

jankaplackova
autor
27. nov 2025
@natalia4305

@natalia4305 no objednala nás na štvrtokv januari. V čase od 8-10 tak asi vyšetrujú každého nie len deticky s kĺbmi v tom case