Skúsenosti s operáciou kŕčovej žily v Bardejove
Ahojte. Absolvovali ste niekto operáciu krčovej žily v Bardejove na Poliklinike ČĶ PLUS? Aký bol priebeh, rekonvalescencia a ste spokojní s výsledkom? Nevrátilo sa to? Ďakujem za každé info.
@mirkie plánujem ale neviem kedy či ten rok sa podarí lebo mám dve maličké deti ale žily na nohe po tehotenstvach katastrofa ale cievnu mám v Prešove čo k nej chodím s nimi 🙉
@emma289 ja mám len na 1 nohe. Termín v marci. V tehotenstve sa mi žila zhoršila. Ale bola len na lýtku. Mala má skoro 7 a už je aj nad kolenom. Cize sa to horší. Asi tomu dám sancu. Len sa obávam, že zaplatím a do roka dvoch to bude aj tak naspäť 🤯
@emma289 ja mám len na 1 nohe. Termín v marci. V tehotenstve sa mi žila zhoršila. Ale bola len na lýtku. Mala má skoro 7 a už je aj nad kolenom. Cize sa to horší. Asi tomu dám sancu. Len sa obávam, že zaplatím a do roka dvoch to bude aj tak naspäť 🤯
@mirkie ja mám na obidvoch nohách ale najhoršia je len na ľavej hlavne tu by som dala úplne mi vypukla a vyzera ako povraz od kolena dole celá noha dokonca v tehotenstve som ju mala čiernu a Non stop kompresné pančuchy ... No mne cievna doktorka v jari ešte počas tehotenstva povedala že to je na operáciu že taká sklerotizacia by mi nepomohla ale bojím sa celkovo takého zákroku a zas sestra s mamou boli v KE na sklerotizaciu možno 4-5 rokov dozadu, tak mama ma žilu ok a sestre sa žila vrátila ale je menej viditeľná no zaplatili okolo 1000€ celkovo za jednu nohu a jej liečbu dokopy so sklerotizaciou
@mirkie a kto to robí v Bardejove? Skočila by som sa poinformovat aj ja predsa bývam pri BJ a nemusela by som behať do Prešova alebo Košíc
@mirkie a kto to robí v Bardejove? Skočila by som sa poinformovat aj ja predsa bývam pri BJ a nemusela by som behať do Prešova alebo Košíc
@emma289 poliklinika ČK Plus, bola som u doktora Džupinu. neviem kto operuje. ale ta metóda EVLA je asi niečo iné než sklerotizácia, nie? je to len v lokálke, po 2hod vraj ideš domov, ďalší deň vraj kľudne do práce a platí sa 300
@mirkie Ahoj, teta mala nepekne žily na oboch nohách, bola na CK, robili jej to laserom, veľká spokojnosť, zmizlo jej to. Robí to MUDr. Kantor, treba ísť k nemu na chirugicku ambulanciu. Bolesť po zákroku takmer žiadna. Po zákroku ideš jasne ze domov, je to jednodňovka. Ja som už tiež objednaná na budúci štvrtok.
@mirkie Ahoj, teta mala nepekne žily na oboch nohách, bola na CK, robili jej to laserom, veľká spokojnosť, zmizlo jej to. Robí to MUDr. Kantor, treba ísť k nemu na chirugicku ambulanciu. Bolesť po zákroku takmer žiadna. Po zákroku ideš jasne ze domov, je to jednodňovka. Ja som už tiež objednaná na budúci štvrtok.
@chlpatapapucka držím palce, napíš po zákroku, keď si spomenieš. už je dlhšie po a nevracia sa to? si ma potešila 🙂
@emma289 poliklinika ČK Plus, bola som u doktora Džupinu. neviem kto operuje. ale ta metóda EVLA je asi niečo iné než sklerotizácia, nie? je to len v lokálke, po 2hod vraj ideš domov, ďalší deň vraj kľudne do práce a platí sa 300
@mirkie ďakujem krásne za informácie, volala som tam hneď tak ma na ďalšiu stredu na ultrazvuk objednali☺️ držím prsty nech to v marci dobre dopadne 🙌
@mirkie netuším ale asi to bude iné lebo je tých metód viac na odstránenie čo som načítala a asi záleží od stavu žíl si myslím
@chlpatapapucka držím palce, napíš po zákroku, keď si spomenieš. už je dlhšie po a nevracia sa to? si ma potešila 🙂
@mirkie Ďakujem, verím ze to pomôže aj mne... Teta bola dávnejšie.. Myslím, že to už bude aj rok a nevrátilo sa..
@mirkie Ďakujem, verím ze to pomôže aj mne... Teta bola dávnejšie.. Myslím, že to už bude aj rok a nevrátilo sa..
@chlpatapapucka bola si na zakrok?
@chlpatapapucka bola si na zakrok?
@mirkie Áno, bola. Maximálna spokojnosť, odporúčam 😊
môj manžel bol vo štvrtok, boli ho noha, resp. páli ho píšťala len v noci...
ale to je u dr. Džupinu za 300eur jedna noha?

@mirkie tiež by ma to zaujímalo či má niekto skúsenosti ☺️