icon

Skúsenosti s operáciou kŕčovej žily v Bardejove

mirkie
2. jan 2026

Ahojte. Absolvovali ste niekto operáciu krčovej žily v Bardejove na Poliklinike ČĶ PLUS? Aký bol priebeh, rekonvalescencia a ste spokojní s výsledkom? Nevrátilo sa to? Ďakujem za každé info.

emma289
2. jan 2026

@mirkie tiež by ma to zaujímalo či má niekto skúsenosti ☺️

mirkie
autor
2. jan 2026
@emma289

@mirkie tiež by ma to zaujímalo či má niekto skúsenosti ☺️

@emma289 plánuješ?

emma289
3. jan 2026
@mirkie

@emma289 plánuješ?

@mirkie plánujem ale neviem kedy či ten rok sa podarí lebo mám dve maličké deti ale žily na nohe po tehotenstvach katastrofa ale cievnu mám v Prešove čo k nej chodím s nimi 🙉

mirkie
autor
4. jan 2026
@emma289

@mirkie plánujem ale neviem kedy či ten rok sa podarí lebo mám dve maličké deti ale žily na nohe po tehotenstvach katastrofa ale cievnu mám v Prešove čo k nej chodím s nimi 🙉

@emma289 ja mám len na 1 nohe. Termín v marci. V tehotenstve sa mi žila zhoršila. Ale bola len na lýtku. Mala má skoro 7 a už je aj nad kolenom. Cize sa to horší. Asi tomu dám sancu. Len sa obávam, že zaplatím a do roka dvoch to bude aj tak naspäť 🤯

emma289
4. jan 2026
@mirkie

@emma289 ja mám len na 1 nohe. Termín v marci. V tehotenstve sa mi žila zhoršila. Ale bola len na lýtku. Mala má skoro 7 a už je aj nad kolenom. Cize sa to horší. Asi tomu dám sancu. Len sa obávam, že zaplatím a do roka dvoch to bude aj tak naspäť 🤯

@mirkie ja mám na obidvoch nohách ale najhoršia je len na ľavej hlavne tu by som dala úplne mi vypukla a vyzera ako povraz od kolena dole celá noha dokonca v tehotenstve som ju mala čiernu a Non stop kompresné pančuchy ... No mne cievna doktorka v jari ešte počas tehotenstva povedala že to je na operáciu že taká sklerotizacia by mi nepomohla ale bojím sa celkovo takého zákroku a zas sestra s mamou boli v KE na sklerotizaciu možno 4-5 rokov dozadu, tak mama ma žilu ok a sestre sa žila vrátila ale je menej viditeľná no zaplatili okolo 1000€ celkovo za jednu nohu a jej liečbu dokopy so sklerotizaciou

emma289
4. jan 2026
@mirkie

@mirkie a kto to robí v Bardejove? Skočila by som sa poinformovat aj ja predsa bývam pri BJ a nemusela by som behať do Prešova alebo Košíc

mirkie
autor
8. jan 2026
@emma289

@mirkie a kto to robí v Bardejove? Skočila by som sa poinformovat aj ja predsa bývam pri BJ a nemusela by som behať do Prešova alebo Košíc

@emma289 poliklinika ČK Plus, bola som u doktora Džupinu. neviem kto operuje. ale ta metóda EVLA je asi niečo iné než sklerotizácia, nie? je to len v lokálke, po 2hod vraj ideš domov, ďalší deň vraj kľudne do práce a platí sa 300

chlpatapapucka
9. jan 2026

@mirkie Ahoj, teta mala nepekne žily na oboch nohách, bola na CK, robili jej to laserom, veľká spokojnosť, zmizlo jej to. Robí to MUDr. Kantor, treba ísť k nemu na chirugicku ambulanciu. Bolesť po zákroku takmer žiadna. Po zákroku ideš jasne ze domov, je to jednodňovka. Ja som už tiež objednaná na budúci štvrtok.

mirkie
autor
9. jan 2026
@chlpatapapucka

@mirkie Ahoj, teta mala nepekne žily na oboch nohách, bola na CK, robili jej to laserom, veľká spokojnosť, zmizlo jej to. Robí to MUDr. Kantor, treba ísť k nemu na chirugicku ambulanciu. Bolesť po zákroku takmer žiadna. Po zákroku ideš jasne ze domov, je to jednodňovka. Ja som už tiež objednaná na budúci štvrtok.

@chlpatapapucka držím palce, napíš po zákroku, keď si spomenieš. už je dlhšie po a nevracia sa to? si ma potešila 🙂

emma289
9. jan 2026
@mirkie

@emma289 poliklinika ČK Plus, bola som u doktora Džupinu. neviem kto operuje. ale ta metóda EVLA je asi niečo iné než sklerotizácia, nie? je to len v lokálke, po 2hod vraj ideš domov, ďalší deň vraj kľudne do práce a platí sa 300

@mirkie ďakujem krásne za informácie, volala som tam hneď tak ma na ďalšiu stredu na ultrazvuk objednali☺️ držím prsty nech to v marci dobre dopadne 🙌

emma289
9. jan 2026
@mirkie

@mirkie netuším ale asi to bude iné lebo je tých metód viac na odstránenie čo som načítala a asi záleží od stavu žíl si myslím

chlpatapapucka
9. jan 2026
@mirkie

@chlpatapapucka držím palce, napíš po zákroku, keď si spomenieš. už je dlhšie po a nevracia sa to? si ma potešila 🙂

@mirkie Ďakujem, verím ze to pomôže aj mne... Teta bola dávnejšie.. Myslím, že to už bude aj rok a nevrátilo sa..

mirkie
autor
21. jan 2026
@emma289

@mirkie netuším ale asi to bude iné lebo je tých metód viac na odstránenie čo som načítala a asi záleží od stavu žíl si myslím

@emma289 ako si dopadla na vysetreni? ides do toho?

mirkie
autor
21. jan 2026
@chlpatapapucka

@mirkie Ďakujem, verím ze to pomôže aj mne... Teta bola dávnejšie.. Myslím, že to už bude aj rok a nevrátilo sa..

@chlpatapapucka bola si na zakrok?

chlpatapapucka
18. feb 2026
@mirkie

@chlpatapapucka bola si na zakrok?

@mirkie Áno, bola. Maximálna spokojnosť, odporúčam 😊

jazminn
1. mar 2026

môj manžel bol vo štvrtok, boli ho noha, resp. páli ho píšťala len v noci...

mirkie
autor
1. mar 2026
@jazminn

môj manžel bol vo štvrtok, boli ho noha, resp. páli ho píšťala len v noci...

@jazminn ja idem zajtra rano

jazminn
Včera o 10:58
@mirkie

@jazminn ja idem zajtra rano

@mirkie ku komu, ktorý lekár ťa bude robiť?

mirkie
autor
Včera o 11:50
@jazminn

@mirkie ku komu, ktorý lekár ťa bude robiť?

@jazminn Nykonenko. Už som doma.

jazminn
Dnes o 07:43

ale to je u dr. Džupinu za 300eur jedna noha?