Ste spokojné s gynekologičkou Mudr.Luníkovou?
Zienky, aka je doktorka? Ste s nou spokojne?
@katulik123 môžem sa opýtať kam ideš? Ja som tiež riešila veci, ktoré bolo treba riešiť ihneď a z dvojmesačného vyšetrovania bolo polročné. Na začiatku keď som k nej prišla tak nemala toľko pacientok a bola fakt dôsledná ale o rok to bolo úplne ine kafe. Inak je veľmi milá osoba aj všetko ale ozaj málokedy ju nájsť na ordinácii ☹
@sunflower109 Hľadám ešte koho presne, lebo čo názor to iný pohľad. Ako osoba mi vyhovuje... Ale keď človek potrebuje riešiť súrne veci tak to doteraz nešlo. Zatiaľ nemám konkrétne meno. Pozerám aj po dr v okolí...
Ahoj, ja chodím k Hríbikovej a som spokojná. Nerada robí predčasné závery, radšej čaká na výsledky, tým dokáže trošku vystrašiť, no je svedomitá, posiela na vyšetrenia, problémy rieši. Dovolám sa vždy, sestričky sú milé a ústretové. No určite sa stretneš aj s opačným názorom aj na túto lekárku. Kmotra chodí k Luníkovej a nevie si ju vynachváliť.
@sunflower109 ahoj chcela by som sa ta opytat ku komu si odišla , ja mam tiez s ňou skúsenosť teraz ked sa snažíme o babatko a ziadne vyšetrenia mi nerobí, vaječníky zmenšené a absolútne nemá zaujem aby mi urobila nejake vyšetrenia , krv som chcela aby mi odobrala na ovarialnu hodnotu tak prve hej a teraz ked som sa objednala po tom ako som brala vitamíny tak uz nie :/

Ako osoba super zlatá všetko, ale dosť veci fláka. Nikdy nie je v ordinácii. Stále dovolenkuje, maróduje, ak je niečo súrne tak sa dovolať nevieš, lebo sestrička necháva položený telefón na stole a dovolať sa jej je umenie ak sa jej ráči zdvihnúť. Ja ľutujem, že som pri nej. Odchádzam inde. Ale sú ženy, ktoré ti budú tvrdiť, že je super. Tiež som kvôli tomu prešla ku nej a ľutujem. Človek potrebuje lekára mať k dispozícii a nie, že nikdy jej niet. Teraz mesiac mala dovolenku. Každý mesiac dovolenkuje, alebo je na Pn... Podľa mňa toto je extrém.