Je to ploštica, roztoč alebo pisivka?
Ahojte. Som zúfalá... Toto som našla na stene a na podlahe, v posteli zatiaľ nie.. Môže to byť ploštica? Keď fotku vložím do google raz mi napíše, že je to ploštica, raz roztoč a raz pisivka a už neviem, čo si mám myslieť. Ide ma poraziť, som tehotná a nerada by som teraz riešila takéto opletačky. Foto dám do komentu.

Ploštica nemá také dlhé fúzy alebo ako sa to správne povie.
@mimikarol áno, to som sa dočítala, ale napriek tomu mi google lens písal aj o ploštici 🤦🏼♀️ ďakujem za názor
@anonym_autor takto vyzera ploštica
@mmonika ďakujem to viem, myslela som skôr, či to nie je mladá...
Písivka. Treba znížiť vlhkosť a pozri si,či niekde nemáš pleseň.
@domka222 práveže v obývačke nemáme vysokú vlhkosť, okolo 40%... V spálni mávame aj cez 50%... Ale našla som ich v spálni, obývačke aj na chodbe 🤦🏼♀️
Písivka. Treba znížiť vlhkosť a pozri si,či niekde nemáš pleseň.
@domka222 a ďakujem
No budem sa modliť, aby to boli len pisivky 🫣🤦🏼♀️
Skontroluj si aj potraviny ako múka. Ak sú vlhké tiež sa tam zdržiavajú. Neboj,je to písivka. Tiež ich občas zahliadnem na stene.
Ďakujem za nazory
Ano je to pisivka a pokukaj staré papiere, krabice, aj v skriniach nejake papiere. Ja som mala v papieroch a sestra v krabiciach, teraz ked je von vlhko a chladno, dnu sa krabica zahreje ale ostáva vlhka istý cas aj ked to az tak nevidiet.
Ano je to pisivka a pokukaj staré papiere, krabice, aj v skriniach nejake papiere. Ja som mala v papieroch a sestra v krabiciach, teraz ked je von vlhko a chladno, dnu sa krabica zahreje ale ostáva vlhka istý cas aj ked to az tak nevidiet.
@20erika07 ďakujem, pozriem to.