icon

Môžu byť mole príčinou pavúčiny v múke?

19. feb 2026

Ahojte zienky, poradte prosim, v muke som nasla taku ako pavucinu alebo neviem to opisat, bolo to na okraji papieroveho vrecka zvnutra a na tom nalepena muka, skoda, ze som to uz vyhodila, odfotila by som. O co mohlo ist? Mohli to byt mole? Teraz sa bojim, ci som si ich nedoniesla domov 🫣

nairobi
19. feb 2026

@anonym_autor určite mole

stellarstar
19. feb 2026

Áno mole

anonym_87dd60
19. feb 2026

Toto býva bežne v múke z jednoty. Zvlášť, keď je v akcii...

autor
19. feb 2026

Oooch, toho som sa presne bala. A aka je sanca, ze uz sa mi tu mnozia? Muku som doniesla z obchodu min.tyzden. celozrnna z tesca. A najhorsie je, ze som predchvilou z nej upiekla pecivo a aj zjedla 🤢 potom som sla odpratat veci a vsimla som si to

stellarstar
19. feb 2026
@anonym_autor

Oooch, toho som sa presne bala. A aka je sanca, ze uz sa mi tu mnozia? Muku som doniesla z obchodu min.tyzden. celozrnna z tesca. A najhorsie je, ze som predchvilou z nej upiekla pecivo a aj zjedla 🤢 potom som sla odpratat veci a vsimla som si to

@anonym_autor skontroluj všetko

katkka08
19. feb 2026

Nič ti nebude

autor
19. feb 2026
@katkka08

Nič ti nebude

@katkka08 no to dufam, ale ten pocit ze z takej hnusnej muky som to zjedla je nic moc 😄
Aj ked ktovie, co horsie jem v pecive kupenom alebo v objednanej pizzi 😄

autor
19. feb 2026
@stellarstar

@anonym_autor skontroluj všetko

@stellarstar prezrela som celu spajzu, nic podozrive som nevidela, vsetky potraviny su bud neotvorene v obaloch,otvorene mam v dozach, co by som si mala vsimat vlastne?

anonym_0ddc6c
19. feb 2026

Vsimaj si červíky

anonym_0473df
19. feb 2026

urcite mole a ich larvy - dobre, ze si hned vyhodila

stellarstar
19. feb 2026

A daj všade tie lepiace pasce

autor
19. feb 2026
@stellarstar

A daj všade tie lepiace pasce

@stellarstar zajtra ich pobezim kupit do DMky. Dakujem 👍

autor
19. feb 2026

Dakujem dievcata, tak mi drzte palce, nech nemam zamorenu domacnost. 🙏

anonym_046b9d
19. feb 2026
@anonym_autor

@katkka08 no to dufam, ale ten pocit ze z takej hnusnej muky som to zjedla je nic moc 😄
Aj ked ktovie, co horsie jem v pecive kupenom alebo v objednanej pizzi 😄

@anonym_autor to sa upieklo, neboj, viackrat sa mi to stalo a nic nam nebolo.

stellarstar
19. feb 2026
@anonym_autor

@stellarstar zajtra ich pobezim kupit do DMky. Dakujem 👍

@anonym_autor veľa šťastia 🍀

roja01
19. feb 2026

Mole vylietaju v lete. Teraz su v muke asi cerviky alebo kukle. V kazdom pripade treba tie lepove pyramidky z DM. A ponechat ich az do leta.

anonym_077084
20. feb 2026

áno, sú to mole a veľmi ťažko sa ich zbavuje, zazila som 2x, je to hroza, ja som vyhodila všetky potraviny, lebo sa to veľmi rýchlo množí