icon

Ako funguje NÚSCH Bratislava a objednávanie termínov?

pa3k27
6. jún 2025

Ahojte, boli ste niekto poslednú dobu prvý krát v NUSCH Bratislava? Prípadne neviete ako to tam funguje, aké sú termíny na objednanie (ideálne na arytmológiu) a prípadne potom aj na hospitalizáciu? Môj kardiológ tam posielal žiadosť o vyšetrenie už pár týždňov dozadu a zatiaľ mi odtiaľ nikto nevolal.

nika11103
6. jún 2025

Ja mám z kramarov skúsenosť len s “bežným” oddelením a to kožné - zavolaj si tam , volaj volaj do tej ordinácie kam potrebuješ kým sa nedovolas . Ja som potrebovala ísť s malou kožnej , mala som aj výmenný lístok od jej pediatričky . Na webe mali prvý voľný termín najskôr o tri mesiace , zavolala som a na základe hovoru so sestričkou sme dostali termín asi o týždeň . Držím palce

zaphyra
6. jún 2025
@nika11103

Ja mám z kramarov skúsenosť len s “bežným” oddelením a to kožné - zavolaj si tam , volaj volaj do tej ordinácie kam potrebuješ kým sa nedovolas . Ja som potrebovala ísť s malou kožnej , mala som aj výmenný lístok od jej pediatričky . Na webe mali prvý voľný termín najskôr o tri mesiace , zavolala som a na základe hovoru so sestričkou sme dostali termín asi o týždeň . Držím palce

@nika11103 nusch a nudch su dve rozdielne nemocnice, len pre info - nic v zlom.
@pa3k27 ja ked som potrebovala ist s dcerkou, uplne nas odfajcili, ze si mame hladat lekara v rajone, nenapisali dovod preco.

pa3k27
autor
7. jún 2025
@zaphyra

@nika11103 nusch a nudch su dve rozdielne nemocnice, len pre info - nic v zlom.
@pa3k27 ja ked som potrebovala ist s dcerkou, uplne nas odfajcili, ze si mame hladat lekara v rajone, nenapisali dovod preco.

@zaphyra Pravdepodobne preto, lebo do NUSCH sa neda dostat s obycajnym odporucenim od obvodneho. Je to uz vyssie pracovisko, kde pacienta moze odoslat len obvodny kardiolog ak je to potrebne.

janickadr
7. jún 2025

@pa3k27 Ja by som normalne zavolala odosielajucemu kardiologovi, ze sa este neozvali... Lebo, minimalne termin uz znamy mal byt, mali sa ozvat a aspon termin dat... Ak by sa nedarilo vyriesit to s nim, tak by som skusila priamo zavolat do Arymtolog.ambulancie na NUSCh-u...

pa3k27
autor
9. jún 2025
@janickadr

@pa3k27 Ja by som normalne zavolala odosielajucemu kardiologovi, ze sa este neozvali... Lebo, minimalne termin uz znamy mal byt, mali sa ozvat a aspon termin dat... Ak by sa nedarilo vyriesit to s nim, tak by som skusila priamo zavolat do Arymtolog.ambulancie na NUSCh-u...

@janickadr môj kardiológ nemá moc záujem to riešiť. Že mám čakať. A keď som po cca 2 týždňoch volal do NUSCH, tak mi povedali, že mám byť trpezlivý a oni sa ozvú 🙂 tak ma len zaujímalo, ako to tam funguje a po akom čase sa vedia ozvať s termínom. Ale vďaka