icon

Ako funguje povinná služba v Bratislave?

4. máj 2025

Ahojte, v poslednej dobe sa tu nejako roztrhlo vrece s témami o polícii, ja by som mal tiež jednu otázku, ideálne ak je tu nejaký policajt, ktorý by mi vedel odpovedať, ako je to s tou povinnou službou v Bratislave ? Každý o tom hovorí, ale nikde žiadne oficiálne informácie. Pôjde po škole každý povinne tam slúžiť na dva roky alebo po škole sa vrátia naspäť na obvod kde boli pridelení?

patka06
4. máj 2025

Aktuálne platí, povinne 2 roky v BA

autor
4. máj 2025
@patka06

Aktuálne platí, povinne 2 roky v BA

@patka06 prečo to potom nehovoria na pohovore, že je povinná služba v Ba? Či to až keď človek nastúpi tak sa to potom dozvie keď už je neskoro?
Pri APZ toto platí, ale je to aj pri SOŠ PZ ? Že po skončení školy idú tam ? A všetci povinne alebo len niektorí ?

ibrunova
4. máj 2025

Je to aj v novele nariadenia, ale vraj nakoniec tam nepôjdu všetci, iba niektoré behy.

autor
4. máj 2025
@ibrunova

Je to aj v novele nariadenia, ale vraj nakoniec tam nepôjdu všetci, iba niektoré behy.

@ibrunova kde nájdem tu novelu prosím vás ?

ibrunova
4. máj 2025

Zajtra to pozriem, neviem teraz presne. Ale kým skončíš školu, si to môžu zmeniť ešte 3x..
Ale tam sa vyslovenie píše, že 2 roky na KRPZ BA

patka06
4. máj 2025

Neviem prečo to nepovedia na pohovore hneď, ale stačí sa spýtať.
Platí to hlavne pre SOŠ, pretože v BA chýba najmä poriadková polícia.

autor
4. máj 2025
@patka06

Neviem prečo to nepovedia na pohovore hneď, ale stačí sa spýtať.
Platí to hlavne pre SOŠ, pretože v BA chýba najmä poriadková polícia.

@patka06 tak to sa rad pozriem nato ako pôjde chlap z východného slovanska, ktorý ma rodinu, deti atď slúžiť na dva roky do Bratislavy.

gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
4. máj 2025

Naši chlapci, čo sú teraz vKE, vraj prídu po škole nazad ku nám. Tí, čo sú v PK, idú vraj do Ba.. Ale ktovie, ako si to delia.

autor
4. máj 2025
@ibrunova

Naši chlapci, čo sú teraz vKE, vraj prídu po škole nazad ku nám. Tí, čo sú v PK, idú vraj do Ba.. Ale ktovie, ako si to delia.

@ibrunova a ti ktorí ešte len nastúpia do školy neviete ? Oni kam majú po škole ísť?

ibrunova
4. máj 2025

Asi podľa toho, do ktorej školy..

autor
4. máj 2025
@ibrunova

Asi podľa toho, do ktorej školy..

@ibrunova do Košíc

ibrunova
4. máj 2025

Jedna pani povedala, že tí, čo idú v júni do ke, sa vrátia na útvar. Ale či tomu veriť.

autor
5. máj 2025
@ibrunova

Jedna pani povedala, že tí, čo idú v júni do ke, sa vrátia na útvar. Ale či tomu veriť.

@ibrunova v Pezinku v júni ani neotvárajú to znamená, že všetci sa vrátia na svoj útvar naspäť ?

tana999888
5. máj 2025

Všetci povinne do Bratislavy a na 3 roky, ste nováčikovia nemáte si co vyberat, tí co uz odsluzili v Ba 2+ rokov idu na utvary kde maju klud.

bosorkabb
5. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

Vojaci aj policajti plnia rozkazy. Ak ťa zaradia do BA tak máš slúžiť tam. To nie je bežné zamestnanie kde sa rozhodneš kde budeš pracovať.

@gov ja zopár vojakov vo výslužbe poznám a išli do vysluhoveho dôchodku po 30 rokoch a tie dôchodky sú ďaleko za kráľovskými. Možno vysoké hodnosti majú veľa ale odsluzene roky viac ako 30 určite. A pri výkone povolania ich zomrie ročne fakt minimum.
Momentálne môže ísť vojak /policajt do vysluhoveho dôchodku po 25 rokoch v službe. Ale to nie je len na Slovensku.

autor
5. máj 2025
@tana999888

Všetci povinne do Bratislavy a na 3 roky, ste nováčikovia nemáte si co vyberat, tí co uz odsluzili v Ba 2+ rokov idu na utvary kde maju klud.

@tana999888 škoda vôbec na toto reagovať 😂😂 napíše niekto kto si to v živote nevyskúšal a vie tak prd o tom kde je aký kľud. Nabudúce nekomentuj, dik.

autor
5. máj 2025
@tana999888

@tana999888 a ešte dodám, človek, ktorý ma rodinu, deti, bývanie ma ísť na niekoľko rokov od nich preč? Prajem ti, aby si si to vyskúšala a zažila a hneď ta prejde vypisovať také sracky.

tana999888
5. máj 2025

Vidím že sa tešíš na Bratislavu 😉

tana999888
5. máj 2025

Chlapec je nervozny lebo nebude moct sediet v kancelarii dome ale bude vnoci na nocnych v Bratislave😂 Typicky dnesny mlady vsetko by chceli ale nic preto urobit😂

ibrunova
5. máj 2025
@tana999888

Chlapec je nervozny lebo nebude moct sediet v kancelarii dome ale bude vnoci na nocnych v Bratislave😂 Typicky dnesny mlady vsetko by chceli ale nic preto urobit😂

@tana999888 myslíš, že na iných oddeleniach sa nerobia nočné?

autor
6. máj 2025
@ibrunova

@tana999888 myslíš, že na iných oddeleniach sa nerobia nočné?

@ibrunova ona si mysli, že inde je leharo, že sa nič nerobí, kávičku popíjajú 🙃 vidno, že to píše človek, ktorý nemá ani paru o tom čo je to policia

autor
6. máj 2025
@tana999888

Vidím že sa tešíš na Bratislavu 😉

@tana999888 dám ti potom vedieť že v žiadnej Bratislave nie som 😉😉

tana999888
6. máj 2025

S takymto pristupom vyletis hned😂