icon

Ako nájsť dôkladného gynekológa v Bratislave IV a V?

15. jan 2026

Ahojte, hľadám gynekológa, najlepšie BA IV.,V., taký čo mi v 40 nepovie, že na deti som už stará, najmä nech je dôkaldný a neponáhľa sa.
Ďakujem

pr85
15. jan 2026

@anonym_autor MUDr. Karkalik na Strečnianskej.

eri444
16. jan 2026

Ja chodím k Millymu na Bajkalskej. Za mňa fajn, nemám čo vytknúť. Aj sa objednávam online. 🙂

beata_k
16. jan 2026

@anonym_autor Jooj len nie Karkalika aj s tou jeho pro life ambulanciou.

autor
16. jan 2026
@beata_k

Ďakujem, práve hľadám náhradu za neho

cacianka
17. jan 2026
@beata_k

@beata_k aj ja som od neho odišla, hneď po prvej návšteve, a to ani nie kvôli jeho pro life, ale celkovo. Hneď sa mi predviedol 🤦.
Chodila som inde, úplný opak, ale je mi to od ruky, preto zvažujem niekoho v okolí

margitaf
17. jan 2026

Felnerova na Záporožskej

beata_k
17. jan 2026
@cacianka

@beata_k aj ja som od neho odišla, hneď po prvej návšteve, a to ani nie kvôli jeho pro life, ale celkovo. Hneď sa mi predviedol 🤦.
Chodila som inde, úplný opak, ale je mi to od ruky, preto zvažujem niekoho v okolí

@cacianka Mne ani nepovedali, co su zac. Az ked som tam prisla. Rovno som odchadzala aj so zdravotnou kartou v ruke. Ked mi lekar povie, ze on netusi ake HAK existuju? Ja chapem jeho presvedceniu, ale ako gynekolg to proste musi vediet.

dancer89
17. jan 2026

@anonym_autor ja odporúčam gyneka Care na slnečniciach v Petržalke. Pani doktorka je veľmi milá a dôkladná. Chodila som tam 2r pred tehotenstvom a počas celého tehotenstva. Vždy prebiehalo vyšetrenie pomaly a v kľude. Bol priestor na otázky. Žiadne naháňanie sa.
To som zažila napr u MUDr. Felnerovej,že som mala ešte otázky a už ma vystrkovali s receptom v ruke z ordinácie.

autor
17. jan 2026
@dancer89

@anonym_autor ja odporúčam gyneka Care na slnečniciach v Petržalke. Pani doktorka je veľmi milá a dôkladná. Chodila som tam 2r pred tehotenstvom a počas celého tehotenstva. Vždy prebiehalo vyšetrenie pomaly a v kľude. Bol priestor na otázky. Žiadne naháňanie sa.
To som zažila napr u MUDr. Felnerovej,že som mala ešte otázky a už ma vystrkovali s receptom v ruke z ordinácie.

@dancer89 dakujem, vyzera to dobre. Skusim to tam😊, snad budu brat nove pacientky.