Ako prebieha brafitting v Bory a Vivo?
ahojte, mate skusenost s bra fittingom? rada by som si nechala odborne poradit a odmerat, ale odradza ma, ze si asi budem musiet u nich potom aj podprsenku kupit. nemam problem kupit si kvalitnu, ale su aj obchody s bieliznou, kde podprsenka nestoji 100€ 🙈
da sa prist odmerat sa a poradit, aj bez nakupu?
@julia_romeo ja som skor myslela tak, ze zistit typ podprsenky a cislo - napr. 75B a s kosticami nevystuzena, taky cipkovy kosik, alebo naopak vystuzena,… lebo budem si chciet samozrejme kupit aj viac ks a ked budem vediet typ, tak si kupim ten typ len inde proste
a tebe pride fer vyuzit ich sluzby a potom kupovat inde? mne teda nie... kazdopadne, plati co som napisala vyssie. brafitting bez podprsenky zmysel nema a ked si ju tam nechces kupit, tak tam nechod.
@julia_romeo uz som si vygooglila info, sami maju napisane ze bezplatny bra fitting, neviem preco by som si teda musela nieco kupovat.
podprsenky mi doteraz sedeli, ale dost som schudla, tak ma len zaujima, ako velmi sa menil obvod a kosik.
to potom podla toho co pises, si vsetky ostatne podprsenky musim kupovat uz len tam, lebo aj ked budem vediet cislo, v inom obchode mi to sediet nemusi?
oba obchody mam aj dost od ruky, a chcem mat proste info, aby som mohla vojst do predajne hocikde a vedela si vypytat typ a velkost
nie, podprsenky kupene inde ti sediet nebudu
@julia_romeo 😂 stavime sa
ja sa stavovat nebudem. kludne tam chod strapnit sa. zjavne nerozumies co je podstata toho celeho a ako to funguje a naco je to dobre....
@julia_romeo podstata je, ze mi odbornicka poradi, aky typ podprsenky mi sedi, nie len cislo, typ, strih..
a budem si vediet kupit podprsenku aj inde. pretoze kym som nemala dieta a nekojila, mala som vyskusane, ze mi sedi konkretny typ a velkost podprsenky, a bolo uplne jedno aka znacka.
teraz je to ale 20r rozdiel, medzitym som otehotnela, pribrala 10kg, schudla 15, kojila,... a podprsenky mi logicky nesedia, ktore som nosila bezdetna.
takze si rada necham poradit typ podprsenky, aby som si vedela potom kupit typ a cislo kdekolvek. vystuzena, nevystuzena, s kosticami, bez kostic, taky a hentaky kosik,... urcite attractiv nie je jedina predajna s podprsenkami, kde a len tam si kupim dobre sediacu
uz si to tu raz pisala, ja dokazem citat s porozumenim. ty bohu zial stale nechapes ako to funguje a o com to cele je a ides si svoje. takze koncim tuto debatu s dovetkom - chod tam a strapni sa. maj pekny den
@julia_romeo 😄 neviem preco by som sa mala strapnit, trapna si akurat ty. Zamestnankyna?
ked sa raz odmeriam, a zistim velkost a typ, napr. 75B, vystuzeny kosik - tak mi takyto typ predsa logicky bude sediet aj v predajni xyz niekde v hornej marikovej, ak tam taky budu mat. vdaka bohu ze od teba nezavisi, kde si pripadne kupim druhu, tretiu, stvrtu podprsenku. papa
"ked sa raz odmeriam, a zistim velkost a typ, napr. 75B, vystuzeny kosik - tak mi takyto typ predsa logicky bude sediet aj v predajni xyz niekde v hornej marikovej" - predstav si, ale nebude. No pochopis to az ked to cele absolvujes...
@julia_romeo logicky, ako veľkosť oblečenia napr. 36 je všade iná.. ale tak komu niet rady 😀
A bezplatne meranie predpokladám že myslia pre svojich zákazníkov, ale tak určite pani nebude prvá špekulantka ktorá tam príde 🙂)
@zuzkagg ano, velkost oblecenia 36 je vsade ina, preto si kupuje oblecenie len v 2 obchodoch, a rifle a nohavice takisto len jedna zn. a obchod, lebo tam vojdem a cislo mi sedi .
aj tak to uz mam vyriesene, odmerane, nakupene 🙂 pekny den zelam
@zuzkagg a predstav si, mam jednu kupenu v attractiv a rovnake cislo a typ kupenu na druhy den v predajni bielizne u nas na sidlisku, sedi ako uliata 🤪😅😅
... a teraz tu o cervenej karkulke 🙂
@julia_romeo 🤣 vtipna si juj 🙂 ako som si myslela - proste viem cislo a strih podprsenky, dokonca sama predavacka! mi odporucila aj inu velkost, ak by som inde nenasla rovnaky strih podprsenky.
ze proste ked si podprsenku niekde pojdem kupit - sedia mi tieto dva strihy, z jedneho jedna velkost, z druheho trochu ina. 😘😘
@julia_romeo a vies ze maju aj online bra fitting? 😅😂 ci to uz nepredychas?
chod si kupit inde, povedz aku mas velkost odtial, aky strih a potom mozeme o tych podprsenkach kupenych inde ako ti tak strasne super sedia debatovat. dovtedy dovi 🙂
@julia_romeo zuzkagg vyssie som uz pisala - jednu mam z attractiv, druhu kupenu inde a sedi ako uliata 😁 dovi😘

Brafitting bez podprsenky nema vobec ziaden zmysel. Kazda znacka ma ine strihy, ine velkosti, takze ti to bude na nic bez toho, aby si si kupila podprsenku. Pretoze sice sa mozno dozvies, ze mas napriklad 75B, pojdes do ineho obchodu, vyskusas si tam 75B ale nebudu ti sediet. Brafittig totiz nie je len o "zistovani velkosti" ale rolu tam hra omnoho viac faktorov. Takze ako som napisala, len samostatne meranie je ti nanic. Velkost cez prsia a pod prsiami si predsa vies odmerat aj sama. A mimochodom, podprsenky tam nestoja len 100 eur, to uz su tie luxusnejsie. Ja mam odtial podprsenky aj za 55 €...