icon

Ako prebieha kyretáž v Ružinove?

7. aug 2025

Ahojte, ako aktuálne prebieha kyretáž v ružinovskej nemocnici? Jeden lekár mi povie hospitalizácia na jednu noc, druhý poobede Vás pustíme. Na kyret musím po MA, síce som takmer vyčistená ale je potrebné vziať vzorku na histologiu. Ešte doplním, že mám všeobecnú poisťovňu, ak by to malo na prípadnú hospitalizáciu vplyv.

anonym_f8beaf
7. aug 2025

Ahoj, ja som mala kyretáž síce z iného dôvodu, ale v ten deň ma poobede už pustili domov. Vzorku na histológiu, to mi tiež robili (výsledky o 2 týždne u svojho gynekológa).
Tiež mám Všeobecnú zdrav. poisťovňu.

mamina7070
7. aug 2025

pokial nie si rizikovy pacient tak kyret urobia na malej sale priamo na oddeleni a ides v ten den domov
ak mas ine diagnozy ktore su rizikom tak si tam tri dni den prichodu den zakroku a dalsi ta prepustia a vtedy kyret robia dolu na operacnych salach (ja som to mala takto) ale vacsina bola len tak ako pisem vyssie

autor
7. aug 2025
@anonym_f8beaf

Ahoj, ja som mala kyretáž síce z iného dôvodu, ale v ten deň ma poobede už pustili domov. Vzorku na histológiu, to mi tiež robili (výsledky o 2 týždne u svojho gynekológa).
Tiež mám Všeobecnú zdrav. poisťovňu.

@anonym_f8beaf
@ mamina7070
Ďakujem za odpovede, ešte sa spýtam, hlásili ste sa priamo na 10.poschodi? Lebo som teraz pozerala papiere, a že mám ísť rovno tam. Pýtam sa, pre istotu, lebo keď som pred takmer dvoma rokmi nastupovala na hospitalizáciu na 10.( z iného dôvodu), musela som ísť najprv cez ambulanciu v nemocnici. Som trúbka , že som si to nezistila poriadne na kontrole, ale už som z toho celého trochu mimo, navyše ešte aj chorá, tak mi to nejak pomalšie mysli.

mamina7070
7. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_f8beaf
@ mamina7070
Ďakujem za odpovede, ešte sa spýtam, hlásili ste sa priamo na 10.poschodi? Lebo som teraz pozerala papiere, a že mám ísť rovno tam. Pýtam sa, pre istotu, lebo keď som pred takmer dvoma rokmi nastupovala na hospitalizáciu na 10.( z iného dôvodu), musela som ísť najprv cez ambulanciu v nemocnici. Som trúbka , že som si to nezistila poriadne na kontrole, ale už som z toho celého trochu mimo, navyše ešte aj chorá, tak mi to nejak pomalšie mysli.

@anonym_autor hej na 10 poschodi tam je aj vysetrovna atd

jesenzima
7. aug 2025

@anonym_autor ja nemám aktuálnu skúsenosť, ale keď som bola ja, brala ma tam sanitka a musela som tam byť 24 hodín, potom ma prepustili, neplatila som nič.

anonym_fa4027
8. okt 2025

Ahojte baby , čaká ma kyret, mám si doniesť vložky. To také aké používam pri menzese či nejaké ako po pôrode ? Neviete?