Ako prebieha vyšetrenie na anesteziologickej ambulancii Kramáre?
Ahojte dievčatá,
Syn ide na predoperacne vyšetrenia na kramare - anestiziologicka ambulancia. Viete mi poradiť ako to prebiehalo? Kedy je najlepší čas prísť? Čakali ste dlho? manžel chce prísť pred otvorením ambulancie myslíte že sa mu podarí zaregistrovať ešte pred otvorením aby sme mohli hneď ráno so synom prísť a nečakali dlho.? Alebo ani nepustia pred otváracími hodinami dnu. Veľmi sa bojím že pred operáciou maly ochorie preto tieto vymýšľance okolo Čakania.
Zaregistruju vas este pred otvorenim. Vysetrovali viaceri dr a rychlo. V podstate sa skor pytali mna. Dcery sa dr pytal, ci ma otazky a velmi pekne jej odpovedal, ked sa opytala, co urobia, ked sa pocas operacie zobudi 🙈 Ak sa bojis choroby, dajte si ruska..
Ťažko povedať kedy je najlepší čas, boli sme tam dvakrát, prvýkrát som bola s dcérou prišli sme sanitkou aj s doktorkou z Podunajských Biskupic z pľúcneho a mali sme termín na CT ktoré sme nemali zmeškať, vďaka anesteziologickom oddelení sme ho ale zmeškali, vôbec si nedávali na čas a čakali sme dlho (dcéra nemala ani rok)... Druhýkrát som bola so synom a išlo to kvázy rýchlo do pol hodiny sme boli vybavení a to sme nič prednostné nemali.
Čiže je to veľakrát o šťastí, nedá sa povedať kedy presne prísť 🤷 dajte si ruska keď tak a sadnite si do rohu mimo od ľudí
boli sme nedavno a islo to celkom rychlo ale byva tam vzdy dost deti..urcite ber aspon rusko ked nie respirator

..?