icon

Ako prebieha vyšetrenie u MUDr. Krizanovej v Steniclinic?

katkatet
2. jún 2025

Zdravim žienky chodievate v BA do Steniclinic? Zajtra mám prvé vyšetrenie u MUDr. Krizanovej chcem sa spýtať ako to prebieha?

natalis1998
2. jún 2025

@katkatet ja chodím do steniclinic k doktorke Mojtovej. Sestrička mi domerala tlak a išla som k doktorke, zapísala anamnézu potom urobila sono štítnej žľazy a nakoniec mi zobrali krv. Výsledky sú do 3-4 dni a už netreba chodiť osobne, výsledky som sa dozvedela cez email a keď bolo potrebné niečo predpísať tak vystavila erecept,

katkatet
autor
2. jún 2025
@natalis1998

@katkatet ja chodím do steniclinic k doktorke Mojtovej. Sestrička mi domerala tlak a išla som k doktorke, zapísala anamnézu potom urobila sono štítnej žľazy a nakoniec mi zobrali krv. Výsledky sú do 3-4 dni a už netreba chodiť osobne, výsledky som sa dozvedela cez email a keď bolo potrebné niečo predpísať tak vystavila erecept,

@natalis1998 ďakujem, ja tam idem už s výsledkami z krvi a výmenným listkom na základe ktorych mám zlú hodnotu štítnej žľazy a až poobede takže mi už asi krv nebudú brať.

emka123
3. jún 2025
@katkatet

@natalis1998 ďakujem, ja tam idem už s výsledkami z krvi a výmenným listkom na základe ktorych mám zlú hodnotu štítnej žľazy a až poobede takže mi už asi krv nebudú brať.

@katkatet ja som takto bola u MUDr. Mojtovej. Urobila mi vsetky vysetrenia ako je uvedene v prvom prispevku + mne robila hned aj cytologiu, lebo mi diagnostikovala uzol. Na krv som isla na druhy den rano.