icon

Ako sa býva v Moste pri Bratislave?

natali08
Včera o 16:12

Dobrý deň, našla som len staršie diskusie na túto tému. Sú tu nejaké mamičky, ktoré bývajú v tejto dedine? Aké je ranné dochádzanie do BA? Ako ste spokojné s bývaním na tomto mieste? Ďakujem 🙂

margitaf
Dnes o 08:25

@natali08 po R7 je to úplná pohoda ,záleží ale o koľkej ideš ,o šiestej je to prázdne ale o siedmej už to ide pomalšie ,a inak most je dosť široký pojem ,lebo to je časť studené ,zelená voda aj tri vody alebo potom ta pôvodná časť

natali08
autor
Dnes o 09:24
@margitaf

@natali08 po R7 je to úplná pohoda ,záleží ale o koľkej ideš ,o šiestej je to prázdne ale o siedmej už to ide pomalšie ,a inak most je dosť široký pojem ,lebo to je časť studené ,zelená voda aj tri vody alebo potom ta pôvodná časť

@margitaf budeme chodiť okolo 7:00. Mám na mysli tú novú lokalitu bližšie k malinovu. Ďakujem za info 🙂

margitaf
Dnes o 10:36
@natali08

@margitaf budeme chodiť okolo 7:00. Mám na mysli tú novú lokalitu bližšie k malinovu. Ďakujem za info 🙂

@natali08 ktorú?Podjavorinskej ?a tie nové ulice čo tam teraz stávajú ?ráno o siedmej ,to ide pomalšie ale žiadna tragédia ,nie je to ďaleko na obchvat ,len akurát tam je hneď oproti družstvo tak pokiaľ vám to nevadí ,a asi aj tá premávka ,že je to kúsok pri hlavnej a z jednej strany billa a z druhej Lidl ,mne osobne by vadil ten smrad z družstva a aj že je to pri hlavnej ceste ,my sme v Malinove,ale tak celkom zastrceni ,ja tu ani auta z hlavnej cesty nepočujem ,ale inak lokalita fajn ,obchody na skok ,zastávka tiež nie je ďaleko