Ako sa býva v Ovocných sadoch? Recenzie a parkovanie
Priateľ nám tam vybral byt na prenájom, najmä kvôli parkovaciemu miestu a že má blízko prácu. Nejaké recenzie ako sa tam býva ?
@gabuci a máš prosím ťa aj recenziu na lietadla ? Ci sú veľmi počuť?
Prepáč,že som si to nevšimla,že si mi vtedy ešte písala.Bývate tam?Ako sa vám tam páči?Podľa dcérky lietadla viac počuť len v sezóne.vtedy je ich viac a záleží aj na tom akým smerom odchádzaju aj prichádzaju.Teda ako majú odchod aj pristátie.Môžem sa spýtať aj do správy koľko tam platia,ako majú byt,teda koľko izieb?Inak aj autostrádu počuť len z ďaleka.Našim sa tam páči,len moc dlho,teda dlhé roky nechcú prenajímať byt,Radšej si nájsť bývanie niekde vo vlastnom byte či v dome keď aj na pôžičku aj ked nie priamo v Bratislave.No momentálne ešte su tam.Chodia aj na prechádzky,aj behať.Dcérka hovorí,že do Petržalky by neišla bývať,hoci tam má prácu aj oproti hneď aj byty boli na prenájom.Tak som zvedavá,či ste tam ostali bývať.

Moja dcéra tam býva s priateľom od augusta 2023.Sú spokojní.Chalan pracuje z domu a dcéra má prácu v Petržalke.Aj tak keď pozerali byty tak sa rozhodli ísť sem bývať.Parkovacie miesto patrí v ich prípade k bytu a keď majú návštevu tak sa dá zabezpečiť miesto tiež.