Ako sa dovolať na ORL NÚDCH?
Ahojte ako sa tam dovolať? Potrebujem zmeniť termín. Volám im v čase od 7:00-8:30 a 13:00-14:00 a furt ma rušia. Aj keď tento čas na volanie majú vypísaný na stránke. Už sa snažím dovolať vyše 2 týždňov a stále nič. Už rozmýšľam ,že tam pôjdem osobne. To nie je možné aby ignorovali telefón stále. A skladali mi hovor a je jedno v akom čase volám.
Máte s nimi aj vy takú skúsenosť?
@hrasocek12 mám rovnakú skúsenosť, nedvihaju vôbec, je jedno kedy vramci tých hodín volám a koľko krát skúšam. Nerozumiem, prečo nepoužívajú email, však to by mohli vybaviť, ked majú na to čas. Otrasne!
@mane01
...keď majú na to čas 👍 keby mali čas, dvíhajú aj telefóny.
Baby, neviete ako to tam funguje, ja chápem že pre pacienta je to neprípustné, ale problém nie je v zamestnancoch, o nejakej ignorácii by som tu fakt nerozprávala.
Držím prsty
@mane01
...keď majú na to čas 👍 keby mali čas, dvíhajú aj telefóny.
Baby, neviete ako to tam funguje, ja chápem že pre pacienta je to neprípustné, ale problém nie je v zamestnancoch, o nejakej ignorácii by som tu fakt nerozprávala.
Držím prsty
@anonym_165f93 "...keď majú na to čas"? Ako čítam tak mali pár rokov dozadu 1291 zamestnancov, 41 miliónov na platy a nevedia mať zamestnanú jednu sekretárku za pár € na rok ktorá by zdvíhala telefóny?
@anonym_165f93 "...keď majú na to čas"? Ako čítam tak mali pár rokov dozadu 1291 zamestnancov, 41 miliónov na platy a nevedia mať zamestnanú jednu sekretárku za pár € na rok ktorá by zdvíhala telefóny?
@hiro
"Mali pár rokov dozadu..." a "Sekretárku za pár eur" to sú dobré myšlienky 🙂
Ale rozumiem vášmu rozhorčeniu, kým nezistíte čo je za tým, nemáte to ako pochopiť. Nevravím, že systém je dobrý, vravím len, že zamestnanci za to nemôžu a v drvivej väčšine skutočne neignorujú pacientov.
@hiro
"Mali pár rokov dozadu..." a "Sekretárku za pár eur" to sú dobré myšlienky 🙂
Ale rozumiem vášmu rozhorčeniu, kým nezistíte čo je za tým, nemáte to ako pochopiť. Nevravím, že systém je dobrý, vravím len, že zamestnanci za to nemôžu a v drvivej väčšine skutočne neignorujú pacientov.
@anonym_165f93 "Mali pár rokov dozadu..." - to su udaje 2020/2021 co som vygooglil, tipujem ze teraz maju viac ludi a este daleko vyssi rozpocet na mzdy. Neverim ze z desiatok milionov na mzdy nenajdu 20 tisic pre toho cloveka...
Chapes, na co tam potom maju cislo na ktore sa neda dovolat? Tak nech ho zmazu a nechaju tam len email ze napiste, odpiseme ked budeme mat cas...
@hrasocek12 prosim ta a kedy mas termin? Tiwz sa tam neviem.dovolat
Na ORL majú neustále podstav, lekári nestíhajú, preto dávajú aj termíny operácii za cca 8-10 mesiacov. Telefóny nedvíhajú lebo ich nestíhajú dvíhať a riešiť. Ti čo to majú robiť uprednostnia pacientov ktorých tam aktuálne majú pred dvíhaním telefónov
@hrasocek12 nám takto prepustili termín operácie, mamička dala syna zoperovať inde a termín v núdch chcela zrušiť nakoniec nám ho prenechala a na operáciu išiel syn mesiac od objednania namiesto 8 mesiacov ako dostal termín 😊
Problém vyriešený dovolala som sa.

@hrasocek12 mám rovnakú skúsenosť, nedvihaju vôbec, je jedno kedy vramci tých hodín volám a koľko krát skúšam. Nerozumiem, prečo nepoužívajú email, však to by mohli vybaviť, ked majú na to čas. Otrasne!