icon

Ako sa dovolať na ORL NÚDCH?

hrasocek12
9. dec 2025

Ahojte ako sa tam dovolať? Potrebujem zmeniť termín. Volám im v čase od 7:00-8:30 a 13:00-14:00 a furt ma rušia. Aj keď tento čas na volanie majú vypísaný na stránke. Už sa snažím dovolať vyše 2 týždňov a stále nič. Už rozmýšľam ,že tam pôjdem osobne. To nie je možné aby ignorovali telefón stále. A skladali mi hovor a je jedno v akom čase volám.
Máte s nimi aj vy takú skúsenosť?

mane01
9. dec 2025

@hrasocek12 mám rovnakú skúsenosť, nedvihaju vôbec, je jedno kedy vramci tých hodín volám a koľko krát skúšam. Nerozumiem, prečo nepoužívajú email, však to by mohli vybaviť, ked majú na to čas. Otrasne!

anonym_165f93
9. dec 2025
@mane01

@hrasocek12 mám rovnakú skúsenosť, nedvihaju vôbec, je jedno kedy vramci tých hodín volám a koľko krát skúšam. Nerozumiem, prečo nepoužívajú email, však to by mohli vybaviť, ked majú na to čas. Otrasne!

@mane01
...keď majú na to čas 👍 keby mali čas, dvíhajú aj telefóny.
Baby, neviete ako to tam funguje, ja chápem že pre pacienta je to neprípustné, ale problém nie je v zamestnancoch, o nejakej ignorácii by som tu fakt nerozprávala.

Držím prsty

hiro
9. dec 2025
@anonym_165f93

@mane01
...keď majú na to čas 👍 keby mali čas, dvíhajú aj telefóny.
Baby, neviete ako to tam funguje, ja chápem že pre pacienta je to neprípustné, ale problém nie je v zamestnancoch, o nejakej ignorácii by som tu fakt nerozprávala.

Držím prsty

@anonym_165f93 "...keď majú na to čas"? Ako čítam tak mali pár rokov dozadu 1291 zamestnancov, 41 miliónov na platy a nevedia mať zamestnanú jednu sekretárku za pár € na rok ktorá by zdvíhala telefóny?

anonym_165f93
9. dec 2025
@hiro

@anonym_165f93 "...keď majú na to čas"? Ako čítam tak mali pár rokov dozadu 1291 zamestnancov, 41 miliónov na platy a nevedia mať zamestnanú jednu sekretárku za pár € na rok ktorá by zdvíhala telefóny?

@hiro
"Mali pár rokov dozadu..." a "Sekretárku za pár eur" to sú dobré myšlienky 🙂
Ale rozumiem vášmu rozhorčeniu, kým nezistíte čo je za tým, nemáte to ako pochopiť. Nevravím, že systém je dobrý, vravím len, že zamestnanci za to nemôžu a v drvivej väčšine skutočne neignorujú pacientov.

hiro
9. dec 2025
@anonym_165f93

@hiro
"Mali pár rokov dozadu..." a "Sekretárku za pár eur" to sú dobré myšlienky 🙂
Ale rozumiem vášmu rozhorčeniu, kým nezistíte čo je za tým, nemáte to ako pochopiť. Nevravím, že systém je dobrý, vravím len, že zamestnanci za to nemôžu a v drvivej väčšine skutočne neignorujú pacientov.

@anonym_165f93 "Mali pár rokov dozadu..." - to su udaje 2020/2021 co som vygooglil, tipujem ze teraz maju viac ludi a este daleko vyssi rozpocet na mzdy. Neverim ze z desiatok milionov na mzdy nenajdu 20 tisic pre toho cloveka...

hiro
9. dec 2025

Chapes, na co tam potom maju cislo na ktore sa neda dovolat? Tak nech ho zmazu a nechaju tam len email ze napiste, odpiseme ked budeme mat cas...

anonym_7b8f0f
9. dec 2025

@hrasocek12 prosim ta a kedy mas termin? Tiwz sa tam neviem.dovolat

anonym_98fb82
9. dec 2025

Na ORL majú neustále podstav, lekári nestíhajú, preto dávajú aj termíny operácii za cca 8-10 mesiacov. Telefóny nedvíhajú lebo ich nestíhajú dvíhať a riešiť. Ti čo to majú robiť uprednostnia pacientov ktorých tam aktuálne majú pred dvíhaním telefónov

hrasocek12
autor
Autor odpoveď zmazal
hrasocek12
autor
Autor odpoveď zmazal
hrasocek12
autor
Autor odpoveď zmazal
hrasocek12
autor
Autor odpoveď zmazal
hrasocek12
autor
Autor odpoveď zmazal
hrasocek12
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_98fb82
10. dec 2025
@hrasocek12
Odpoveď bola zmazaná

@hrasocek12 nám takto prepustili termín operácie, mamička dala syna zoperovať inde a termín v núdch chcela zrušiť nakoniec nám ho prenechala a na operáciu išiel syn mesiac od objednania namiesto 8 mesiacov ako dostal termín 😊

adikaadikaadika
Autor odpoveď zmazal
hrasocek12
autor
10. dec 2025

Problém vyriešený dovolala som sa.