icon

Aktuálne info o čakačkách na pasovom v Dúbravke

lilitela
24. máj 2022

Ahojte, kto ste boli na pasovom odd. v Dúbravke, dajte aktuálne info o čakačkách. Dnes som šla okolo, a že sa tam zastavím.... a rada až po spodok vonkajšieho schodiska, len neviem, či to boli podania, či výdaje, alebo či úplne niečo iné. Tak ak ste tam posledné dni vybavovali, pomôžte ostatným informáciou, či (koľko) ste čakali v rade dlho, či ste boli doobeda, poobede, ktorý deň v týždni a tak. Vďaka

fabi1
24. máj 2022

@lilitela Ahoj. Na výdaj sa nečaká, alebo len minimálne. Ja som bola včera okolo obeda vyzdvihnúť CP synovi, nečakala som vôbec. Dokonca, na moje prekvapenie, mi vrátnik ponúkol možnosť zísť dolu výťahom, keďže som bola s kočíkom. Potešilo. Na výrobu CP sa čaká v rade. Zdá sa, že je veľa ľudí, no v skutočnosti do vnútra budovy púšťajú iba po 5tich, takže všetci ostatní čakajú vonku. Ide to priebežne, celkom plynulo. My sme si boli dať robiť pas v piatok (29.4.) popoludní a čakali sme 1 hodinu. Včera to vyzeralo podobne. Výroba CP trvala presne 3 týždne.

alureb
24. máj 2022

Každý deň sú rady ludi rovnaké az dolu po schodoch. sama sa čudujem 😁 treba len si vyckat🤷‍♀️

baboobchod
24. máj 2022

https://portal.minv.sk/wps/portal/domov/VYSYS/V...

Veď sa objednajte na presný termín, vtedy ide všetko rýchlo a bez problémov 🙃

lilitela
autor
24. máj 2022

@alureb bola som zaskocena, lebo ked sme pred 2 rokmi davali robit pasy, tak nikoho nebolo. preto ma napadlo, ci to nie je otazka dna a casu.

lilitela
autor
24. máj 2022

@alureb a to uz od tej 8-mej je take?

sandri
24. máj 2022

Rano je to najhorsie, najviac ludi. Ked mate stastie, tak okolo 14:00 je uz ludi minimum. Ale neplati to vzdy.

qetka
24. máj 2022

my sme boli v piatok pred tyzdnom o cca 11tej. 5 ludi pred nami. Ked sme vysli von, tak rada az dole na schodoch

murielaa
24. máj 2022

@lilitela ahoj, ja som tam chodila na 5x,nakolko tam stale bolo plno ludi, islo to velmi pomaly, dokonca im casto vypadava system a zavru aj skor. Chodila som v roznych casoch a rady boli stale rovnake 🤷‍♀️
Nakoniec muz siel rano 7:40, postavil sa do radu, bol cca 5 a potom som prisla ja s detmi.. Vybavili nas za hodinu... Teraz cakam na sms, ze su hotove

cacianka
24. máj 2022

Aktuálnejšie ako tu získaš info na stránke fcb dubravcanov

lilitela
autor
25. máj 2022

@murielaa piaty a hodinu? Ach...

@cacianka dakujem, pozriem