icon

Aktuálne možnosti očkovania proti chrípke v Bratislave

22. feb 2025

Da sa aktualne v Ba dat zaockovat proti chripke tak, ze iba pridem a ma zaockuju?

jaroe
22. feb 2025

Akože kde prídeš? Na štadión napríklad?

autor
22. feb 2025

Ano, hocikam vramci BA. V decembri som citala, ze v poliklinike Mlynska dolina to bolo tak, ale teraz som to uz nenasla.

janickadr
22. feb 2025

Proti chripke ockuje tvoj obvodny lekar...

nikpa
22. feb 2025

Vlna chrípky vrcholí, očkovanie sa odporúča ideálne do konca novembra. Kým sa ti vytvoria protilátky trvá cca 2 týždne, to máš pol marca a o mesiac je po všetkom. Za mňa teraz už zbytočné. Ale najlepšie sa poradiť s lekárom.

luccija
22. feb 2025

@nikpa tiež som pozerala reportáž kde hovorili, že max do konca januára to má vyznam.Ockuje obvodný lekar

autor
22. feb 2025

A neda sa to aj inde ako u obvodneho lekara?

janickadr
23. feb 2025

Mozno este tehotne u svojho gynekologa, ak by hol ochotny. Alebo aj iny odborny lekar, ak js clovek niekde pravidelne sledovany, als to by musel byt ten lekar veeeelmi ochotny...

muchotrafka298
23. feb 2025

Teraz to uz nema ziadny vyznam. Mna 2 roky dozadu nechceli zaockovat u obvodneho zaciatkom novembra, ze to je uz neskoro. Takze tak. Ale urcite je to cez obvodneho, ziadne nahodne pridem na ockovanie bez objednania kamkolvek neexistuje. Niekde si dokonca ides najprv sama vakcinu na zaklade receptu pozhanat, inde dostanes v ambulancii a na teba si vyberie on dalsiu.