icon

Aktuálne skúsenosti so škôlkou Lienka Gorazdova

sandralo
27. aug 2024

Ahojte, máte prosím niekto aktuálne info, aký je stav v škôlke Lienka a skúsenosť aktuálnu, či sú tam nejaké doplatky, prístup učiteľov, aké majú akcie/krúžky pre deti reálne a podobne? Súrne hľadáme škôlku pre malého, je trošku svojský a potrebuje aj osobnejší prístup, odporučili nám túto škôlku, ale po čítaní komentárov z minulosti som ostala pri niektorých prekvapená... Ďakujem.

jankajadr
1. okt 2025

Rada by som zdielala svoju skúsenosť ktorá bola až bleskovo rýchla a ukončená po pár hodinách. Po prvom dni konkretne doobedí som išla po dcérku ktorá bola v triede malé lienky. Nakolko majitel vychadzal vbehla som dnu a ako som ostala pred zatvorenými dverami k triede mala som možnosť si vypočuť jednanie pani učitelky, jej prístup mi prišiel aki z nejakého filmu v sirotinci kde naozaj nepekne, velmi direktívne komunikovala s detmi. Dokonca som počula ako nejakému dietatku povedala že čo si vygrcia to si aj zje. Otras. Tá pani nemá čo hladať pri malých detoch. Píšem to sem nie preto že chcem komukolvek zle ale pre rpdičov tých detí a ludí ktorý uvažujú ich tam dať. Je mi ich úprimne lúto a v šťastí neštastí som rada že som mala možnost byť svedkom reality a nie pretvarovania sa. Tá pani si ešte dovolila mi klamať do očí že to ona telefonovala s nejakým pánom a že to nebolo mierené na deti a zvyšovať na mňa hlas.

sandralo
autor
1. okt 2025

Dobrý večer, ďakujem za názor. My sme tam vydržali 2 dni, malého na druhý deň buchli do bruška a hlavy 2 chlapci, a už tam chodiť nechcel. Učiteľky mi neboli sympatické. A sme napokon inde. Ale mám dojem, že akonáhle sa zavrú dvere za rodičmi, je žiaľ, neraz slovník, ako i jednanie s deťmi, iné. A v zásade, všetko je ok, kým podpíšete zmluvu a platíte, akonáhle máte nejaké menej príjemné dotazy či pripomienky, už sa to mení. Nie je to tak samozrejme všade, ale myslím, že za tie sumy, čo škôlky pýtajú súkromné, by to malo byť inak. Boli sme aj v centre, poplatok 600 eur, malý mal takmer rozrazené oko, mnoho razy som prišla, a obuté topánočky naopak či oblečenie, čo si myslím, že by nemalo byť problém pomôcť. A tiež pokiaľ nechá majiteľ /ka celú druhú časť dňa na študentkách, tiež to myslím, nie je v poriadku plne. Tak snáď ste našli napokon lepšie, aby bolo dieťatko spokojné. pekný večer.