icon

Aktuálne skúsenosti z pôrodnice Koch

ferret95
30. jún 2025

Ahojte, ma niekto aktualne skusenosti z tohto roku (max. minuleho) z porodnice Koch? Chcela som ist na Bory, ale dalo ma to na cakaciu listinu a bohvie ci sa tam uvolni miesto, cize hladam aj druhu moznost. Dakujem.

ronie338
30. jún 2025

Koch neviem ale v boroch kamoška pred mesiacom porodila nechali ju 2 dní rodiť a nakoniec kliešťovy pôrod, odmietli jej spraviť sekciu. Neotvarala sa, ma vysokeho manzela a ona ma 50 kil aj s topankami a odhad dietata sa milil o 800 gramov. To by som si rozmyslela tam rodiť. Dobru recenziu som veľmi nepočula. Ak by som mala rodiť v ba tak by som šla na antolsku. Ružinov a bory sú posledné kam by som šla. Koch neviem ako teraz ale pred rokmi si známa chválila. Kamoška pred skoro 2ma rokmi kramare tiež.

nataliaviktoria
1. júl 2025

@ferret95 ahoj, ja som rodila 7.5.2025 koch by som celkovo zhodnotila pozitívne. Za 100€ strava 5x denne, vtedy neobmedzený počet hygienických potrieb pre mna aj babatko (prakticky som nepotrebovala žiadnu tašku do pôrodnice), návštevné hodiny 9-21 (to je obrovský benefit ked moze byt niekto pri tebe cely den) ja som bola na izbe cely cas od stredy až do odchodu v nedeľu sama. Izby pekne, čisté, upratané, erarne košele aj veci pre babatko ti menili kedy si chcela. Personál by som globálne zhodnotila ako mily. Pôrod som mala trosku ťažší skoncilo to VEXom. Maly 4 minuty nedýchal a bol hypotonicky. Ale personál to zvladol. Taktiež som mala aj nastrih, šili ma hodinu a zasili to pekne, uz tam mam len taku mini jazvicku. Dr., ktorá ma rodila síce bola trosku svojská pri pôrode, ale to asi preto lebo to nešlo uplne podľa jej predstav. Ale inak vo všeobecnosti by som tuto nemocnicu odporučila a zrejme by som tam isla aj ďalší krat