Aktuálne skúsenosti z pôrodnice Kramáre 2025
Ahojte, mate niektora aktualne skusenosti z tohto roku z porodnice Kramare? Rozhodujem sa medzi Bory a Kramare, ale skor som naklonena druhej moznosti. FB stranku Dietatko z Kramarov poznam 🙂
Dakujem za kazdu skusenost.
Tiez sa pridavam, zvazujem bory a kramare ale viac som naklonena kramarom
@pennypenny ahoj, môžem sa opýtať kedy máš termín? 🙂 ja som tiež tehotná a presne zvažujem tieto dve pôrodnice, všetky diskusie mám už asi prečítané takže tiež budem rada za nejaké nové postrehy, ktoré sem mamičky napíšu 🙂
@linda15 termin mam v oktobri 🙂 na Bory sa mi podarilo bezplatne registrovat. Tiez som citala vselico a som z tych recenzii celkom zmatena :/
Rodila som v maji na Kramaroch a nemam jedno jedine zle slovo. Vyborni lekari (aj poradna, aj porod), starostlive sestry aj na 6nedeli, aj na detskom. Kazdu chvilu sa bol niekto pytat, ci nieco nepotrebujem. Mlada sestricka mi rozbehla mlieko a dodnes veselo kojim😁.
Vyhoveli mi aby som bola sama na izbe.
Jedlo bolo tiez chutnejsie ako pred 5rokmi.
A ano, je to starsia nemocnica, ale oddelenia maju krasne zrekonstruovane. Aj mama kukala, ake pekne to tam je. Ona ma tam rodila pred 30rokmi🙂
Za mna 5*****💝
@linda15 termin mam v oktobri 🙂 na Bory sa mi podarilo bezplatne registrovat. Tiez som citala vselico a som z tych recenzii celkom zmatena :/
@pennypenny ja mám síce termín budúci rok, ale registrácia je u mňa možná od novembra a tiež ma trochu zmiatli recenzie na bory 😐 síce moderné priestory , ale počula som o Kramároch, že zase tam je skúsený personál. Dúfam, že sa rozhodneš dobre a, že budeš spokojná, hlavne aby ty a bábo ste boli v poriadku. Asi je to veľa aj o šťastí, že koho tam vychytáš
Rodila som v maji na Kramaroch a nemam jedno jedine zle slovo. Vyborni lekari (aj poradna, aj porod), starostlive sestry aj na 6nedeli, aj na detskom. Kazdu chvilu sa bol niekto pytat, ci nieco nepotrebujem. Mlada sestricka mi rozbehla mlieko a dodnes veselo kojim😁.
Vyhoveli mi aby som bola sama na izbe.
Jedlo bolo tiez chutnejsie ako pred 5rokmi.
A ano, je to starsia nemocnica, ale oddelenia maju krasne zrekonstruovane. Aj mama kukala, ake pekne to tam je. Ona ma tam rodila pred 30rokmi🙂
Za mna 5*****💝
@leuska0910 môžem sa opýtať, že či si mala aj zazmluvneného pôrodnika alebo nie? 🙂
@leuska0910 môžem sa opýtať, že či si mala aj zazmluvneného pôrodnika alebo nie? 🙂
@linda15 nemala som, mne to prijde zbytocne. Na prvy porod som mala dr. Maria Mikulika a druhy dr. Sofiu Lettrich.
@linda15 nemala som, mne to prijde zbytocne. Na prvy porod som mala dr. Maria Mikulika a druhy dr. Sofiu Lettrich.
@leuska0910 ďakujem za odpoveď 🙂 som rada, že si bola spokojná
@pennypenny neviete mi niekto povedať, že či bola moznost mat už po novom manžela celý čas pri sebe? Ako vidm ze píšu podľa kapacity, ale ci reálne to tak aj funguje...

@pennypenny ahoj, môžem sa opýtať kedy máš termín? 🙂 ja som tiež tehotná a presne zvažujem tieto dve pôrodnice, všetky diskusie mám už asi prečítané takže tiež budem rada za nejaké nové postrehy, ktoré sem mamičky napíšu 🙂