Aký je život na Trenčianskej ulici v Bratislave?
Dobrý deň,
Chcem sa spýtať aký je život na Trenčianskej v BA. Klud/neklud? Akákoľvek recenzia dobrá.
Ďakujem
@levi767 urcite kludna stvrt🙌🏻 byvala som tu najprv sama so psikom, teraz uz s rodinkou, je to velmi fajn stvrt, nemam problem ist aj v noci sama vencit. Je tu dost zelene, blizko do centra (peso aj MHD), blizko Niv, a od Dulaku smerom na Nivy (vratane Kosickej) su fajn podniky🙌🏻 len co sa tyka parkovania tak neviem moc posudit:/ ale za mna urcite pekna a kludna stvrt BA🙌🏻
Muz tam od narodenia vyrastal. No ma nazor, ze pocas x rokov sa to zmenilo nieco k horsiemu. Casto som tam u svokry (cca kazde 2 dni) ale ja by som tam byvat nechcela. Ak preferujes ze si vlastne v centre a mas x podnikov a obchodov, budes spokojna.
Byvali sme tam, presne v tej casti ako je vela zelene, vysokych stromov... Velmi sa mi tam pacilo, neskor sme kupili byt tiez v Ruzinove, ale o kusok dalej... Zalezi co od toho ocakavas... Lahka dostupnost takmer vsade.

Záleží od toho, že kde na Trenčianskej. Koniec bližšie k centru je určite kľudný, veľa stromov, chcel by som tam mať bývanie, naopak od Ružovej doliny smerom na Bajkalskú jedine s oknom "do dvora".