Alergológ v Bratislave s voľnými termínmi
Ahojte viete prosím o nejakom alergológovi čo berie nových pacientov - objednanie skôr ako o pól roka? Zaplatenie poplatku je ok.
Vďaka
@malinka_00 skús Papsova Tehelna
@malinka_00 Mozes skusit na Bajkalskej dr. Orosova (nieco sa plati a neviem teraz ci berie, ale to bolo jedine co sme nasli pred nejakym casom)... pisat do poistovne ani na Bratislavsky samospravny kraj nepomohlo... pingali si nas hore dole...
Naslo mi toto ako kontakt
MUDr. Jaroslava Orosová
jocia.ambulancia@gmail.com.
+421 2 526 25 293.
Bajkalská 18/A, Bratislava, 82108.
Imuline v Dubravke
@luccija ona uz neberie novych
@lubkovaandrejka mne hovorila, že od júna zoberie kvôli poisťovni teraz nie...bola som tam minulý mesiac a chcem tam dať aj muza tak uvidim
samorin
Ja chodím na Bezdručovu a švagor teraz začína v Šamoríne (ale tam je tiež už na hrane s novými). Teraz je top sezóna a mnoho DR proste v sezone neberie. Mňa pred 2r zobrali na Bezručovu (objednávala som sa vo apríli s termínom na október).
@lubkovaandrejka mne hovorila, že od júna zoberie kvôli poisťovni teraz nie...bola som tam minulý mesiac a chcem tam dať aj muza tak uvidim
@luccija aha,ked to mas od nej,tak potom beriem spat. Inak ako lekarka je velmi dobra. :+)

@malinka_00 skuste zavolat do pneumo-alergo centrum v Petrzalke. Manzelovi dali termin na jul (volal koncom marca).