Bezplatné parkovanie v Ružinove
Ahojte,
neviete náhodou o nejakom bezplatnom parkovisku v Ružinove? Trvalý pobyt mám mimo BA a donedávne bezplatné parkovanie pri štadióne spoplatnili. Som na materskej takže prenájom garáže by som veľmi nechcela riešiť a trvalý pobyt mi prenajímateľ nedovoľuje, jedine virtuálny, ale aj tak keď si predstavím koľko administratívnych úkonov je s tým spojených, veľmi sa mi do toho nechce. Beriem to ako poslednú možnosť.
@kristiinaaac shopping paláce, funguje aj ako záchytné parkovisko, takže je bezplatne.
@kristiinaaac ja som dala podnajomnicke prechodny pobyt, s tym by nemusel mat problem
Z dlhodobeho pohladu by som riesila trvaly pobyt, parkovacie zony sa budu dalej rozsirovat. Alebo garaz, parkovacie statie v parkovacom dome, prip zmena byvania do objektu, ktory ma sukromne parkovanie. Tiez ked prideme do ineho mesta k svokrovcom platime parkovanie, hoci muz je tam "doma".
Ak vam prenajimatel nechce dat trvaly pobyt, co je len formalna zalezitost na urade a kedykolvek vam ho moze z titulu vlastnictva bytu aj zrusit, hladajte si taky kde vam majitel podmienku splni. Mat auto a chodit si ho parkovat na druhy koniec mesta, lebo je zadarmo, je sedliacke🙈

@kristiinaaac pri avione?