icon

Bielenie zubov Dental Brothers

21. feb 2023

Máte niekto skúsenosti? Oplatí sa?

gejb
21. feb 2023

Ak más nejakú udalosť, kde potrebujes zažiariť tak sa oplatí. Zuby vedia vybielit o niekoľko stupnov, ale závisi to od tvojej skloviny. Aby ti take aj vydržali, musíš sa vyhýbať káve,vinu čaju a chodit tam pravidelne na "udržiavanie". Ja som tam bola pár krát, ale vždy len ked mali zľavu.

autor
21. feb 2023

@gejb dá sa to vydržať tých 50 minút tam sedieť ? Cena 70€ je podľa mňa malo,čiže toto ok...k by bol efekt aj 3 stupne,tak by bolo fajn...ja len či je to ozaj viditeľné a bezpecne

gejb
21. feb 2023

50 minut zvládneš, sedis pred TV, a ja som bola normálne aj na telefone. Viditelne to je určite.

eliskapa
22. feb 2023

Ja som bola a za mna teda nic moc ... mozno je pravda, ze to ide od skloviny - neviem ... ale dat 70€ ked nevidis vysledok tak aj to je dost. Ja som bola raz asi pred rokom a odvtedy som nebola. A to milujem bieliace veci na zuby 🤭

ajajaj00
22. feb 2023

za mna nie

autor
22. feb 2023

@eliskapa si nevidela výsledok?

autor
22. feb 2023

@ajajaj00 dôvod?

ajajaj00
22. feb 2023

za mna ziadny vysledok..nepohodlne sedenie,stekaju z toho sliny...za mna radsej bieliace pasiky

domika225
23. feb 2023

@ajajaj00 môžem sa opýtať? Máš skúsenosti s bieliacimi pásikmi?

ajajaj00
23. feb 2023

@domika225 samozrejme len tie pouzivam

luci88nka
23. feb 2023

@ajajaj00 mne sa po nich spravili zvisle pukliny na ocnych zuboch 😓

katulka94
23. feb 2023

Ja vôbec neodporúčam. Išli sme aj s kamarátkou že vyskusame a za mna hrôza. Okrem toho že ti “bielenie” odskočí urobiť brigadnicka z recepcie tak vydržať 50 min hoc aj pri tv bolo utrpenie. Tiekli nám sliny, bolela sánka, stále pocit že sa pohnes iba o cm a už ti svetlo nesvieti kde ma. Odratavala som už každú minútu. Nehovoriac o výsledku - efekt u oboch ze absolútne žiadny - recepčná mi na konci svietila na zuby bielym studeným svetlom (kdezto na začiatku teplým žltým) a tvrdila ze pár odtieňov išlo a ze však nech prídeme opakovať ze veď kúpime na zlavomate 😂🔫 vyhodené peniaze naozaj ani tam nechod.
Teraz som bola na ambulantne bielenie normálne u zubára a výsledok teda vidno jasne. Plus som si kúpila ešte bielace pásiky od Crest čo tu už boli spomenuté a udržiavam si zuby tým.

ajajaj00
24. feb 2023

@luci88nka ty kks fasa z pasikov?mne vobec

ivanatim
25. feb 2023

@luci88nka To nie su pukliny z pasikov 🙂 Je to bezna erozia skloviny, ktoru ste tam uz predtym mali, ale nebolo ju vidno cez zafarbenia na zuboch 🙂 Bielenim ste zafarbenia odstranili a eroziu teraz vidite. Erozia nevznika len tak zo dňa na deň, ale mesiace, roky. Zapricinuje ju napriklad kyselina fosforecna v bublinkovych napojoch, ale nielen tá. Pasikmi Vam "puklinky" vzniknut nemohli, je to nerealne. 🙂 Snad som poradila.

luci88nka
26. feb 2023

@ajajaj00 no mala som pasiky na tyzden, asi po 4. dni som zbadala pukliny, problem nastastie nerobia zatial
@ivanatim hadat sa nebudem, neviem, no keby to bolo tak ako pisete, preco sa mi teda tie pukliny neskryli casom spat pod zafarbene zuby?? Uz to je hadam 5 rokov od pouzitia pasikov. Zuby davno nie su biele 🙉 pri najblizsej navsteve sa spytam na to zubara, ci to je bezne, alebo ci mi to sposobilo bielenie. Sladene bublinkove napoje pijem mozno raz za mesiac a hned po si vyplachnem usta vodou...

ivanatim
27. feb 2023

@luci88nka So mnou sa hadat ani nemusite. 🙂 Ja som dentalna hygienička, takze viem o com pisem 😉 Urcite sa opytajte aj zubara a ten vam o tom povie viac 🙂 erozia skloviny je bezna vec a cim ma clovek viac rokov, tym viac ma zuby aj erodovane, kedze je to nezvratny proces. S bielenim zubov to nema nic spolocne 🙂 erozia je zalezitost uplne inych faktorov, nielen bublinkovych napojov. Opytajte sa zubara 🙂 alebo inej dentalnej hygienicky, ak mne neverite :D