icon

BikeUp - skúsenosti

lenkaj910
13. feb 2023

Ahojte hladam osobne skusenosti s pozicovnou bicyklov BikeUP...

mirko84
13. feb 2023

Pozitivne. Pozicali, prisiel este neposkladany kus (takze uplne novy). Nanestastie aj ked papierovo mal sediet syn este nedociahol. Nakoniec sme ho teda vratili, aj to maju vymyslene dobre, iba naklikas na ich stranke a pride si pon kurier domov.
My sme nakoniec pozicali este mensi od susedov, a naskor zdedili od svagra, takze byciklovat sa naucil aj tak. Vacsie bycikle si uz kupujeme sami, lebo syn bude dedit po dcere a tie uz sa nemenia tak rychlo

lenkaj910
autor
13. feb 2023

@mirko84 no moj ma 4 roky a ledva 100 cm,, rozmyslala som na ucenie 14´´ od BikeUP...zbytocne mi kupovat novy prvy maly ked o rok mu uz bude maly... len sa bojim, ze pride nejaky uz veeeelmi pouzivany, hoc pisu, ze posielaju bicykle len v 100% stave...a tiez ma zaujima to poistenie, ze co ak by bolo nejake poskodenie (za rok uzivania s tym pocitam), ze co vsetko to poistenie pokryva... dakujem za reakciu ;)

otazka1
13. feb 2023

@lenkaj910 myslím že im môžeš dôverovať,chalana od nich poznáme osobne a my to tiež plánujeme pre mladšiu dceru,nebudeme kupovat lebo už nemá kto zdediť.. strašia dcéra mala pozicany prvý bicyklik od bratranca,momentálne na ňom bicykluje 4 dieta a nasa mladšia iz asi nebude lebo ten bicyklik sa mi zdá strašne ťažký a od bikeup sú ľahučké 🙂 držím palce,dúfam že budes spokojná

lenkaj910
autor
13. feb 2023

@otazka1 dakujem pekne. Prave ta hmotnost bicykla je uzasna a cenovo to vyjde neporovnatrlne s takym woom napr...

lenkaj910
autor
13. feb 2023

@otazka1
@mirko84 a viete mi prosim odporucit..velkost 14" uvadzaju pre 95-115 cm... Moj ma cca 100 cm a este nebicykloval bez pomocnych...tak si myslim,ze na ucenie mu staci ta 14", aby mal istotu vacsiu, ze?

pepa_bikeup
15. mar 2023

@lenkaj910 ahoj Lenka, ja jsem jeden ze zakladatelu BikeUp, pokud se chces presvedcit o kvalite a vsem jak funguje 1.4.2023 budeme mit akci pro deti spojenou s otevrenim showroom. Zaregistruj se na nasich www pro odber newsletteru a prijdou ti podrobnosti o akci. Pripadne klidne zavolej, cislo je na strance a rad ti vse vysvetlim, cislo zvedam primo ja.