Bolt taxi služba Bratislava

ddomcca
7. feb 2024

Ahojte, aké máte skúsenosti s bolt taxi službou v Bratislave? Stalo sa vám niekedy niečo nepríjemné?

atinkaa
7. feb 2024

@ddomcca necakala by som na nejaky zazitok, myslim ze uz toho predviedli dost a staci, ak by ich vacsina nepouzivala. Ak to cita niekto zo zodpovednych, tak sa mozu hanbit - stacilo mi citat si skusenosti zien. Neurobili nic pre ich ochranu.

michaelamichelle
7. feb 2024

@ddomcca záleží asi od vodiča. Ja som ale doposiaľ žiadny zlý zážitok nemala a to bolt využívam denno-denne…niekedy aj viackrát (za rok 2022 som tam nechala cez 700€ pri rekapituláciu). Práveže mnohí vodiči s nadšením pokecali na rôzne témy, vyrozprávali sa, či iba podebatovali o ich dni. Čiže žiadny strach. Všade sa nájdu blbci. Záleží len na to, na akého človeka narazíš.
Ps: vždy sa tam dá zdieľať aktuálna poloha a info o jazde (miesto, vodič, čas, suma, cieľ) ďalšiemu človeku, keď cestuješ.

dadis
7. feb 2024

@ddomcca Raz sa mi stalo, ze mi pisal taxikar, ci som v poriadku dorazila a zacal byt trosku otravny. Ale blokla som ho a v pohode. Uz to tusim zmenili, ze moze ti zavolat, ale tvoje cislo nevidi. Ja radsej bolt, nez inu taxisluzbu.

cyberk
7. feb 2024

Nikdy som nemala problem, za mna tieto appkove taxisluzby budu vzdy lepsie ako tie stare klasicke😇

bmolko
7. feb 2024

Brat mi ako byvaly taxikar hovori, ze do Boltu by nikdy nesadol. Tam moze robit taxikara aj beznohý a slepy, nerobia ziadne previerky, testy. Nemusia vobec poznat mesto, nic. Dceram, ked prichadzaju v noci zo zahranicia, posielam preto radsej na stanicu Hopin. Naposledy ma v Bolte jedna zenska cakala v slepej, ulicke, asi 200m od miesta kam mala dorazit, blikala na mna, ze mam prist k nej, lebo sa odtial nevedla dostat a potom mala celu cestu zapnuty tlf s GPS a to ju nahlas navadzalo "teraz 300m rovno, potom dolava...". To ma mala nechat radsej soferovat🙂

dadis
7. feb 2024

@bmolko Za mna radsej s niekym, co si boltom privyraba, nez nechat s odviest "pravovernym" taxikarom, s "mudrymi" recami pocas celej jazdy a este volat nadispecing (pani potrebuje odviest zo Sancovej na Mierovu, zoberie niekto Sancovuuuu, Sancovaaaa na meno Darina 🤣🤣) Mne je jedno ako ma odvezie, ved tie gps su uplne v pohode vacsinou. Za mna su tieto taxi appky uplny game changer.

gabika0825
7. feb 2024

@ddomcca áno stalo, istý čas som bola bez auta a potrebovala som sa premiestňovať taxíkmi, lebo moja praca vyžadovala cestovanie, no autobusom by som presuny nestíhala. Tak som skúsila na odporúčanie kolegu tento druh taxislužby. Stalo sa toho viac, väčšinou čo som si vsimla sú to cudzinci, ktorí ani nerozumejú po slovenský ani slovo, Takze keď človek potreboval vysadiť niekde ďalej, alebo som chcela upresniť miesto vysadenia, tak len rozhadzoval rukami a nechápal čo hovorím, samozrejme že má vysadil úplne inde, koľkokrát som aj s ťažkými vecami, ktoré som prenášala musela ísť aj 150m pešo ešte ďalej lebo ma vysadil na inej strane budovy ako je vchod. A ak má bral aj nejaký Slovák tak tiež sa mi stala jedna vec, raz som si z práce objednala taxík a objednala som to v časti kde je zasadačka (v druhej časti budovy ako je vchod a cesta) no len ja som nebola nejaká zdatná v tom ze musim dopredu pozerať z ktorej strany napr. Bytu objednávam ten taxík, lebo on príde najbližšie k lokalizácii. Zišla som dole a cakam ho, nikto nikde. Tak som už videla v aplikácii ze je niekde pri mne a stojí na boku budovy, v tom mi vola ze kde som ze on tam už čaká asi 8minut ze si to budem musieť zaplatiť (pritom nečakal), ja som mu vravela ze som pred budovou pri vchode kde je aj cesta a ze tu väčšinou chodia taxíky. A on začal kričať na mna vyslovene ze on stojí niekde kde nevie prísť tým smerom ze tam je zákaz vjazdu a takéto výhovorky pritom to tam nebolo 😀 , ze prečo si objednávam taxík tam kde sa nezdrzujem. Tak som mu povedala ze som si objednala taxík na dobrú adresu ze stojím presne tam. Totálne protivny tak som ho zrušila a zrušila som si aj jazdu a samozrejme som mu nehala krasnu recenziu. Takze za mna teraz už len výnimočne taxík, našťastie už mám auto.

mikadooo
7. feb 2024

@ddomcca nie, nemala som zatiaľ zlý zážitok. Pravda je, že pracuje tam veľa cudzincov, takže ťažko sa dohaduje niečo špecifické, ale rukami nohami som ukázala a nebol problém doviezť ma až na mnou určené miesto.

mikadooo
7. feb 2024

@ddomcca hmm vlastne teraz ma napadá, že raz som mala zlý zážitok, chcela som ísť na taxi s dieťaťom, auto prišlo, šofér zbadal, že mám malé dieťa, tak ani nezastal, rovno šiel ďalej a zrušil mi jazdu. Odvtedy som poučená a vždy do píšem šoférovi vopred. (Druhý čo ma vzal, mi povedal, že mám to radšej šoférovi vopred napísať, vyhnem sa tak takýmto "taxikárom").

deedol
7. feb 2024

ja som mala skor zle skusenosti s klasickymi taxikmi v BA, obcas sa vyskytol nejaky holohlavy vodic s nacistickymi tetovaniami a podobne.
bolt zatial ok, ale taxiky teraz vyuzivam malo, s dietatom chodime skor mhd a autom.

tilly
7. feb 2024

Zatiaľ našťastie všetko v pohode

lindus_esterka
7. feb 2024

Ja mam len dobre skusenosti, okrem jednej, kedy mi pan 50+ (ja o polovicu menej) najskor hovoril aku ma byvalu zenu harpyu a potom ze sa mu pacim a vyzeram byt super, tak pozyva na kavu. Trochu sklapol ked som povedala ze mam snúbenca ale potom pred bytovkou este potom zistoval ktore okná su moje 🤮 No nekonečná cesta.

janai1
7. feb 2024

Keď ešte videli čísla tak jeden ma obťažoval sms po skončení jazdy.
A druhá skúsenosť keď sa mi jeden smial, že prečo chodím taxíkom, že či nemám auto. Nakoniec tam riešil, že aj chvalabohu lebo ženy nevedia šoférovať a sú dobré len v posteli a v kuchyni ...

erikalavrincik1
8. feb 2024

Ja mam tak isto len dobre skusenosti, niektory su trosku doterny ale vačšinou som natrafila na normalnych ,ale zdá sa mi že maju nejaky dotaznik na stranke na to ak by ste mali problem