icon

Botox - Bratislava a okolie

17. okt 2022

Kde chodite a ste spokojne?kolko platite za jednu lokalitu?Chcela by som vrasku hnevu a vrasky na cele.Mala som ho aplikovany 2 x pred 4 r mam 43 r.Je pravdou, ze do vrasky hnevu ho uz vraj nechcu lekari aplikovat, ale kys.hyal?Povedali mi to uz 2 kamaratky.

baluinka
17. okt 2022

preco nechcu? ja chcem tiez botox do vrasky hnevu a zistujem si pomaly o tom a vsade som sa docitala (myslim oficialne atranky nejakych beauty klinik), ze sa tam botox aplikuje (ked je moc hlboka,tak spolu aj s kys.hyal.).
inak ak ma niekto tip na TN KRAJ, budem rada 😁

engel76
17. okt 2022

Dermarevolta

lucyjka6
17. okt 2022

@baluinka botox sa neaplikuje spolu s kys.hyalur.,

lucyjka6
17. okt 2022
autor
17. okt 2022

@lucyjka6 ja som mala prvy krat iba trocha kyseliny co mi zostala z nosovoustnych efekt nadherny.Druhy krat botox vraj prvy krat nemozem cakat zazrak, o par mesiacov znova, ale nebola som spokojna vydrzal mi 2x velmi kratko.Teraz to mam velmi vyrazne potrebujem s tym nieco robit.
@lucyjka6 nieco podobne som pocula, ze sa kyselina "vytlaci" posunie preto sa pytam na info pred navstevou lekarky.Ja to mam uz hlboke myslim, ze budem potrebovat aj aj.
Do vodorovnych vrasok na cele botox zaucinkoval vyborne.
@engel76 kolko platis nechce sa mi pozerat cennik

lucyjka6
17. okt 2022

Ja som mala 2x botox na vrasky hnehu...cena 105e..o 3dni dopychnutie zdarma...vydrzalo 3mesiace

majkabambulik
18. okt 2022

@lucyjka6 tak to dost kratko vydrzalo....3 mesiace su fakt malo, 2x botox znamena 2 lokality? Ja som dala myslim 65 za jednu striekacku, a to pichla kadetade okolo oci-fakt hlboke dlhe vejarovite vrasky sa zacali robit a aj dopichla zdarma o tyzden