Brigáda pre 15 ročné dievča v Bratislave
Ahojte, moja dcéra(15) sa veľmi dobre učí, prešla do dinštančného vzdelávania. Jednoducho nemá problem so školou a chce si privyrobiť na Vianoce. Darčeky s kamarátkami si dávať atď... ako by si mohla privyrobiť sama? Neviete o niečom tu v ba? Nechcem jej dávať peniaze za niečo čo je samozrejmosť (pomôcť doma atď) a nebude kamarátkam dávať doma vyrobené darčeky. Vsak to chápete. A ja jej neviem poradiť keďže o ničom neviem. Vedeli by ste nam poradiť? Tu v Bratislave
V tomto veku sotva.
Roznos letakov
@jasminet my fungujeme ze ked ide von, dam jej peniaze na co si popýta.
@jasminka548 a neviete kde sa ma skúsiť hlásiť?
Brigadovat moze oficialne az od 16 rokov. Ak by chcela napr. ten roznos letakov, jedine ze si to nahlasite trebars na svoje meno.
moj svagor hladal na upratovanie nejaku sikovnu osobku (maju doma 2 male deti)
Môže skúsiť kaufland,alebo mediassrvis,tam už je tých letákov viac.Ja žijem v CR,tu by som vedela dať priamo kontakt.Snad sa vám podarí aj na Sk,my zháňame stále ludi
oficialne moze od 16r dovtedy nie.... nech sa popyta na okoli, ci niekto nepotrebuje na 1hod pokocikovat babo (niekto znamy), pomoct upratat, pohrat sa s detmi, alebo na teba najst roznos letakov a bude to robit mlada, vsetky peniaze budu jej ale to je malo platene....

vsak a vreckove nedostava? brigada pre 15r asi skor nie. mozno v kancelarii nieco prepisovat, archivovat (ak ma niekto v rodine firmu), umyt okna babke...