Čeľustná ortopédia v Bratislave
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s čeľustnou ortopediou v BA, poprípade západné Slovensko? Pre dospelých, kde dávajú aj klasické strojčeky, nie len tie priesvitné. A samozrejme za rozumnú cenu.
Ďakujem
Ja som bola v Ortho keep smiling v Petržalke a lekárka mi povedala, že fixný strojček ma vyjde 2000€ všetko dokopy. Nemáte niekto skúsenosť? Na internete sa pod touto ambulanciou prezentuje iná lekárka, než aká tam bola.
Ja som bola v Ortho keep smiling v Petržalke a lekárka mi povedala, že fixný strojček ma vyjde 2000€ všetko dokopy. Nemáte niekto skúsenosť? Na internete sa pod touto ambulanciou prezentuje iná lekárka, než aká tam bola.
@kittyna5 ved to je skvela cena v Ba za strojcek
@kittyna5 ved to je skvela cena v Ba za strojcek
@ktobytobolpovedal je, až som prekvapená. Preto ma zaujíma prečo je tam iná lekárka, či to je seriózna ambulancia a nie len nejaká narychlo že spravia strojček hoci ako
@ktobytobolpovedal je, až som prekvapená. Preto ma zaujíma prečo je tam iná lekárka, či to je seriózna ambulancia a nie len nejaká narychlo že spravia strojček hoci ako
@kittyna5 to neviem. Ja chodim so synom k dr.pytekovej do sky parku. Teraz si idem aj ja dat. Ale neviditelny. Tem mi nacenila cez 5000€ (ale u mna je aj problem posunutej sanky). Ak si dobre pamatam, fixny bol nieco okolo 4000€ 🤷♀️
Musis si asi pohladat kade tade recenzie

Co je pre teba rozumna cena?